Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

No, enkrat moram provat v družbo, da se prepričam :wink: Kdaj pridemo domov, cca?????[quote]

Tilcara.........ponavadi je bila družba do 19.00 ure že v Ljubljani ......odvisno od tega, koliko časa nas je "hudičevec" držal v svojem objemu :laola
nana napisal/-a:Po Plamanovi se forsira avtobus za Medejo, potem bi bili pa vsi radi hitro doma. Se bo treba enkrat odločit, kaj bi pravzaprav radi. :wink:

Se strinjam s teboj nana........lani ravno zaradi takega načina in pristopa. :nono: ....ni bilo organiziranega prevoza. Hvala vama, da se vseeno trudita za ostale, ki bomo šli in prišli z veselo družbo dol in nazaj :laola saj je druženje s prijatlji, kolegi, znanci....vredno svojega časa :wink: :clap: :clap: :clap:
Da ne bom narobe razumljena; samo sprašujem, da vem ali lahko doma vsaj v večernih urah računajo name ali ne :? Govorim okvirno..nič ne forsiram in nič ne bremzam. Se pa zavedam, da če grem z vami, pol si moram vzeti čas in je vse bolj ne-obremenjeno. Pri meni je to bolj težko :wink: Iz tega razloga se ne poslužujem skupinskih variant. Tokrat izjema in verjamem, da bo LUŠTNO :)

Nana, Bojan :clap: za organizacijo :) Se vidimo.
Tilcara napisal/-a:Da ne bom narobe razumljena;

Nisem imela izrecno tebe v mislih. Moje razmišljanje je bilo sicer bolj na splošno. Želela sem samo opozoriti na problem organiziranega prevoza :wink:
Nazadnje spremenil nana, dne 10 Jan 2012, 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA