Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Obe smo žal preimenovali tako da smo dnezaslužnim ;-) podelili težko prigarane točke. Napaka je odpravljena in po posodobitvi rezultatov bo vse v najlepšem redu. Z objavo popravkov bomo počakali še kak dan, da bodo res dokončni.

Obema čestitke za odličen čas. :laola :laola

Aja. Tudi zmagovalca s fotografije zgoraj že poznamo. :-)
ZarkoM napisal/-a:Obe smo žal preimenovali tako da smo dnezaslužnim ;-) podelili težko prigarane točke. Napaka je odpravljena in po posodobitvi rezultatov bo vse v najlepšem redu. Z objavo popravkov bomo počakali še kak dan, da bodo res dokončni.

Obema čestitke za odličen čas. :laola :laola

Aja. Tudi zmagovalca s fotografije zgoraj že poznamo. :-)

Hvala za čestitko :oops: in ureditev napake :clap: vseeno sem se potrudila pa šla malo hitrene :mrgreen: ne kot megla :shock: :D
Ganesh napisal/-a:Hoj Zvone, nisi gledal na webstran, prestavili smo na četrtek, ker imajo takrat ljudje bojda več časa. Ura ostane enaka, pa da vidimo kako in kaj...

Hvala Marjan!

Torej, "vidimo se" v četrtek ob 18 h!

LP. Zvone
Ganesh napisal/-a:Hoj Zvone, nisi gledal na webstran, prestavili smo na četrtek, ker imajo takrat ljudje bojda več časa. Ura ostane enaka, pa da vidimo kako in kaj...

O super, v četrtek pa mogoče še meni rata, da se vam pridružim (čeprav me trenutno, po pravici povedano, bolj vleče na tek na smučeh)!

Uživajte!
Sončna deveta nedelja za nami. Ponovno izboljšali rekord udeležbe s prejšnje nedelje za dva; se pravi 287 udeležencev. Trije še manjkajo tako da pričakujemo 290! :laola

Rekordno število tudi doseženih osebnih rekordov kljub temu, da je nam je zadnjih 300 metrov nagajal led. :clap:
ja,tudi sam sem se danes udeležil te razupite trase,na startu srečal še Petra Macuha :D,udeležba res huda trasa še bolj,vsa čast organizatorjem :clap: :clap: :clap: ,
Upam, da to ni zadnja nedelja s tako lepim vremenom (se opravičujem smučarjem :lol: )
Res številna udeležba. Zgleda, kot da gre za gibanje "Prebujanje Maribora na Pohorju"
Fantastično je pogledat rezultate in ugotoviti, koliko zelo hitrih imamo tukaj okrog :clap:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA