Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Juhuuuu, danes pa spet tekla :D . Sva šla z Indyem en krogec po Laškem :lol: . Je nekam iz kondicije :shock: . Čisti užitek, je moj dejal, ko sem prišla domov, da sem čisto prerojena. Tek je zdravilo, zdravi glavobol, spet danes preverjeno :clap: . V soboto pa spet okoli Velenjskega jezera, njami :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči, jaz sem bila danes tudi v Laškem, samo da nisem tekla. Imate lepo urejene sprehajalne poti ob Savinji in če ne bi včeraj odlaufala zvečer tri kroge, bi me danes pošteno mikalo. :(
Sem se pa po koncu seminarja malo namočila v bazenu :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Sem spet malo bolj v pogonu, v soboto okoli Velenjskega jezera, v nedeljo po Laškem, v torek K-Rožnik, danes pa spet malo pomladnega teka po Laškem. Indy prav uživa, ko greva. Prihodnji teden pa miganje drugačne vrste, uh, že dve leti nisem stala na smučkah, bom zelo previdno štartala in skušala uživat :clap:
Polžki, le migajte še naprej, pa kdaj pa kdaj pridite iz ilegale :-- :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Lenči, jaz sem bila danes tudi v Laškem, samo da nisem tekla. Imate lepo urejene sprehajalne poti ob Savinji in če ne bi včeraj odlaufala zvečer tri kroge, bi me danes pošteno mikalo. :(

Tudi tvoja trasa mi je ostala v lepem spominu, bi bilo fino kdaj ponovit, pa še Levinjo zraven vzamem :D
 *Irena*
Pozdravljeni vsi polžki/e!

Naj prvo povem, da sem si v tem mesecu nabrala že kar nekaj kilometrov in tudi napredek je bil že viden - hitrejša sem za cca pol minute na km :D :D :D . Ampak zakaj bi bilo vse tako lepo :evil: V torek sem staknila virozo, že dva dni bolj kot ne poležavam, v pljučih me boli, ko izkašljujem :--( . Jutri se grem še k zdravniku prepričat, da ni slučajno kaka pljučnica :( . V glavnem sam jamr me je, ampak najbolj zato, ker ne morem tečt :( . Obenem pa še strah, koliko časa bo trajalo, da se tole stanje umiri. Vem, da ne smem pretiravat in prehitro iti tečt, da ne bo hujših posledic. Pa vendar sem že čisto obupana.
No, zdaj sem se potožila, upam, da bo lažje. Vsaj berem vas lahko :D , če že migat ne morem :(
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Lenči, jaz sem bila danes tudi v Laškem, samo da nisem tekla. Imate lepo urejene sprehajalne poti ob Savinji in če ne bi včeraj odlaufala zvečer tri kroge, bi me danes pošteno mikalo. :(

Tudi tvoja trasa mi je ostala v lepem spominu, bi bilo fino kdaj ponovit, pa še Levinjo zraven vzamem :D

Mogoče še koga? :D
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Mogoče še koga? :D

Ja!!!, pridite mi dvignit tekaško motivacijo. Saj bi prišla na K-Rožnik, to mi je eden od tekaških ciljev za letos, samo zadnje mesece imam dvakrat na teden popoldne druge obveznosti v Ljubljani. Kakšno nedeljo se pa lahko zmenimo?
Uporabniški avatar
 lenči
Vidim, da sem dala pravilen predlog :wink: . Sedaj pa kar akcija, zatorej razpisujem:

Tek Polžje sekcije 12.2.2012
Start: 9.00 Litija, parkirišče Lekarna (pri mostu)
Trasa: tam cca 20 km proti Kresnicam in še kakšen meter dlje, obrat je na 10 km

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4.
.
.

No, sedaj se pa le pofočkajte :clap: :clap:

Vabljeni vsi, saj če se najde kaj hitrejših, jo lahko mahnejo svoj tempo :D .
Uporabniški avatar
 lenči
*Irena* napisal/-a:Pozdravljeni vsi polžki/e!

Naj prvo povem, da sem si v tem mesecu nabrala že kar nekaj kilometrov in tudi napredek je bil že viden - hitrejša sem za cca pol minute na km :D :D :D . Ampak zakaj bi bilo vse tako lepo :evil: V torek sem staknila virozo, že dva dni bolj kot ne poležavam, v pljučih me boli, ko izkašljujem :--( . Jutri se grem še k zdravniku prepričat, da ni slučajno kaka pljučnica :( . V glavnem sam jamr me je, ampak najbolj zato, ker ne morem tečt :( . Obenem pa še strah, koliko časa bo trajalo, da se tole stanje umiri. Vem, da ne smem pretiravat in prehitro iti tečt, da ne bo hujših posledic. Pa vendar sem že čisto obupana.
No, zdaj sem se potožila, upam, da bo lažje. Vsaj berem vas lahko :D , če že migat ne morem :(

Irena, te razumem, sem tudi jaz dolgo počivala, vendar je tako bolje, obupat pa ne, saj bo potem spet sladko :clap: . Sicer pa, saj pravijo, da je počitek tudi del treninga :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:[Mogoče še koga? :D

Tebe sem pa že kar določila :-- :clap:

Sem rezerviral in podčrtal. Hvala. :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Vidim, da ste vsi zagreti. Sama sem po skoraj mesecu dni premora (bolezen) včeraj ponovno obula tekaške copate. Me je skoraj kap. 12 km sem odtekla mukoma. Pulz pa je kljub izredno počasnem tempu letel v višave. :?: :evil: . Le kam je odšla forma, ki sem jo imela v Palmanovi? Važno je edino le to, da nisem izgubila volje. No ta je ostala in veselje tudi. Gremo napren novim zmagam naproti.

*Irena* napisal/-a:Pozdravljeni vsi polžki/e!

Irena saj bo. Ti se le pozdravi nato pa gasa naprej. Poznam pa tisto tečnobo, ki se v meni poraja, ko ne morem tečt. Zato ti želim čimprejšnje okrevanje.
lenči napisal/-a:Vidim, da sem dala pravilen predlog :wink: . Sedaj pa kar akcija, zatorej razpisujem:

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4.
.
.

Tudi moja malenkost bi tekla. Zanima me, če bi imela Lenči kaj proti skupni vožnji do Litije in seveda nazaj?
 *Irena*
lenči napisal/-a:Vidim, da sem dala pravilen predlog :wink: . Sedaj pa kar akcija, zatorej razpisujem:

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4.
.
.

Tale predlog je pa meni kot bivši Litijanki zelooooo všeč. Se tudi jaz pofočkam, vendar ne 100 %, ker imamo ravno 11.2. neko zabavo, ki se lahko zavleče do jutranjih ur.
Uporabniški avatar
 Asparagus

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4.
.
.

Lenči, tako se govori :clap: oziroma piše. Za okrepčila v Kresnicah bo poskrbljeno.
Punce, ki imate težave z zdravjem, do takrat boste že dobre, samo ne pretiravajte.
Uporabniški avatar
 lenči

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4. Levinja
5. Irena :?:
6.
.
.
  • 1
  • 313