prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 marjan
Razmišljam, da bi šli letos v 3 skupinah. Sem za srednjo varianto :wink: Po domače povedano, nisem hiter in nisem počasen :--
Uporabniški avatar
 5r002
marjan napisal/-a:Razmišljam, da bi šli letos v 3 skupinah. Sem za srednjo varianto :wink: Po domače povedano, nisem hiter in nisem počasen :--

Jst tud! :lol:
Uporabniški avatar
 gorski
5r002 napisal/-a:
marjan napisal/-a:Razmišljam, da bi šli letos v 3 skupinah. Sem za srednjo varianto :wink: Po domače povedano, nisem hiter in nisem počasen :--

Jst tud! :lol:

pol sem pa tud jaz za
Uporabniški avatar
 Vreme
No super. Upam,da se javi še kdo počasnejši, ker drugače ga bom na...l, ker bom moral z ta srednjimi, ali pa bom vseeno prej štartal, da me boste lahko lovili :lol:

Bernarda zadnji rok za "prijavo" je četrtek 9.2, predvsem za to, ker bo v petek treba naročiti gibanice pri kmetiji Gaube. :clap:
Uporabniški avatar
 še1PR
Vreme... :oops: Še zame gibanico prosim. Pa ene par kamnov v tvoj rukzak! :wink: (bitka zvirozoskašljem.PRESS :evil: )
Uporabniški avatar
 Vreme
še1PR napisal/-a:Vreme... :oops: Še zame gibanico prosim. Pa ene par kamnov v tvoj rukzak! :wink: (bitka zvirozoskašljem.PRESS :evil: )

Hitro se pozdravi, saj veš,da smo te lani pogrešali, pa te nebi radi še letos!!!
Uporabniški avatar
 zvone
Šentiljčani!

Če ne bo kaj "vmes", pridem tudi jaz na pico!

Lep pozdrav vsem! Zvone

P.S. "Ta hitri" bi lahko udarili dva kroga (ali tri) in takoj v nedeljo na brezplačen oddih na
Ribniško
Uporabniški avatar
 Vreme
Pizo si boste naročili kar sami, ker če jo vam jo naročim že v petek, ne vem kakšna bo do sobote. :lol: Sicer pa ima Pizerija Snežinka telefonsko št. 026453160, če si jo boste naročili po poti. Od letos je možno na Vranjem Vrhu dobiti po 11 uri tudi sveže krofe. Noja, samo o hrani govorimo :toast:

Zvone odlična ideja, lahko pa bi združili in ga kar peš mahnili na Ribniško kočo :mrgreen:
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA