prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 LDG
Pozdravljeni!

Prav tako iščem štoparico z merilcem srčnega utripa. Sem rekreativka, ne iščem ure za več kot 150 evrov. Nekako bi rada nekaj dobre kvalitete, da mi zdrži nekaj let. Trenutno imam ogledano Suunto t1, v Hervisu znižana za 30%, torej sedaj okrog 70 evrov.

Kakšna mnenja, priporočila, komentarji, izkušnje s to uro? : )

Hvala!
 milan58
Kaj pravite kaj na to uro Suunto t6d Running Pack.Odločam se namreč med to in Polar RS800CX G3.Katero se najbolj splača kupiti? Hvala za vsak nasvet.
 milan58
Kakšno mnenje pa imate kaj na Garmin Forerunner 610 HR uro.Odločam se med to in Polar RS800CX in Suunto t6d Running Pack je še vedno na seznamu.Sedaj bi vprašal še vaše mnenje za katero bi se odločili,glede na prednosti in slabosti.To so ene najboljših tekaških ur.Zahvaljujem se za vsak odgovor.
Uporabniški avatar
 StaraKost
.... vse navedene ure so vrhunske. Vsaka se hvali s nekaj funkcij, ki jih druga nima ali jih ima malo slabše. V odvisnosti od tega, kaj je za tebe najbolj pomembno, je odvisen tudi izbor.
Uporabniški avatar
 StaraKost
... če ti je pomebna EPOC analiza, ki jo Garmin nima, potem Suunto. Polar jo pokriva na ta način, da ovrednoti čas vadbe v vsakem področju in na osnovi tega lahko spremljamo grafično alizo obremenitev po področjih vadbe po treningu, dnevu, tednu, mesecu, .. + OwnOptimizer test, ki nam na enostaven način, da oceno stresa predhodnih treningov na telo in priporoča, kako intenzivno naj nadaljujemo s treningom.

Če ti EPOC ali navedena Polarjeva analiza ne pomeni veliko, potem se odloči na osnovi tega, katero uro si želiš, ker ti je lepša.
Uporabniški avatar
 StaraKost
Kolikor jaz vem, NE. Vsaj med funkcijami ni napisana.
Če ti je to pomembna stvar, potem kupi Garmina.
Jaz imam Polarja in Garmina. Teh funkcij nisem, razen za probo, nikoli na treningu uporabil.
 milan58
Ok,hvala ti za odgovor.Pri Garminu Forerunner 610 HR me moti to,da baterija zdrži okoli 8 ur in jo je potrebno zopet filat.Sicer je res dobra ura ampak težko se odločam katero bi kupil.Garmin,Polar ali Sunto.
Uporabniški avatar
 StaraKost
...če ne delaš ultra distance je 8 ur več kot dovolj. Saj te filanje nič ne stane :D .

Podajam ti še eno zanimivo opcijo od Polarja v dve izvedbi:

GPS senzor: http://triathlonpoint.com/polar/rcx5-multi-red vsebuje najnovejši model GPS senzorja GPS G%
footpod senzor: http://triathlonpoint.com/polar/rcx5-run vsebuje najnovejši model footpoda Polar s3+

Meni se bolj dopade Polarjeva GPS rešitev, kot Garminova, ki je v sami uri. Polar ima GPS senzor posebej. Uporabiš ga takrat ko želiš, drugače pa uporabljaš uro kot normalno uro ali kot pulzmeter. Bateriaj ure traja okoli enega leta, odvisno od pogostosti uporabe.

Stran je varna, večkrat kupoval pri njih.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA