Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mojmir Kovač
tek in pohod Do konca in nazaj
nepolitični tek z velikim imenom in dvema razdaljama

kdaj: nedelja, 12.2.2012
predprijave: na http://www.skid.si
prijave: 10.00 – 10.40
štart teka: 11.00
štart pohoda: se prijaviš in greš
prijavno mesto: vhod na soline na Seči
trasa teka:
tek A: od vhoda se teče v smeri gostilne Ribič, tam se obrne in se teče nazaj proti štartu, tu se priklopi na peš pot proti Sečovljam, mimo avtobusne postaje, pod mostom, na kolesarsko stezo do mejnega prehoda Sečovlje in nazaj. Proga je povsem ravninska in meri okrog 12,6km
tek B: po peš poti se teče proti Sečovljam, mimo avtobusne postaje, pod mostom na kolesarsko stezo, do mejnega prehoda Sečovlje in nazaj. Proga je povsem ravninska in dolga okrog 8km
štartnina: 6€
Kaj:Vsak udeleženec prejme spominsko kolajno, vroči čaj in krof(krof dobi kdor se prijavi v predprijavi) ter majhno darilce (sponzorski reklamni material). 1 – 3 M + Ž (v obeh tekih) prejmejo posebna priznanja.

Tek je netekmovalen, čas se ne meri, vrstni red bo objavljen na http://www.skid.si
Vsak tekač teče na lastno odgovornost.

Info: 041 72 42 62 Mojmir, najboljsi@gmail.com, http://www.skid.si

Manjkaš samo še ti - ker se trudimo, da ti bo na naših prireditvah prijetno in udobno, pridi in uživaj z nami!
Drugi spomladanski teki:
26.2.2012 tek in pohod Gor in dol po Seči
4.3.2012 Kontrolni tek po trasi Povežimo soline
18.3.2012 tek in pohod Povežimo soline 2012
Nazadnje spremenil Mojmir Kovač, dne 01 Feb 2012, 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
 Mojmir Kovač
to je dirkaški tek! proga je popolnoma ravna, izbirate med dvema dolžinama 12 in 8 km in preverjate koliko dobro ste pozimi trenirali. kolajna pa je itak za vsakega!
Uporabniški avatar
 Tilcara
Ma nanke burja, nanke minus nam ne pridejo do živega, kaj ne Stara garda; Lonely, Obivankanobi, Maca in ostali..razen, če bodo moji otroci spet tako radodarni in bodo šenkali viruse, bakterije :?
Uporabniški avatar
 maca
Tilcara napisal/-a:Ma nanke burja, nanke minus nam ne pridejo do živega, kaj ne Stara garda; Lonely, Obivankanobi, Maca in ostali..razen, če bodo moji otroci spet tako radodarni in bodo šenkali viruse, bakterije :?

Tilcara, isti dan je tudi tek na Krvavec.
Kaj ko bi najprej odtekli gor, pol pa še malo posmučali.
Za obalo, hm, ne vem, premrzlo je, da bi spet bosa tekla in ni pol več zanimivo.

No, resno, ne vem še...
 Mojmir Kovač
Dragi tekači, dragi prijatelji pozdravljeni!

Že pred leti so mi povedali, da se teka ne sme odpovedati ali prestaviti. Kljub vsemu menim, da smo se pravilno odločili.

Tek Do konca in nazaj, ki bi moral biti to nedeljo, zaradi zelo MOČNE burje prestavljamo na drugo nedeljo, 12.2.2012.

Upam, da vam datum odgovarja, da bo vreme primerno in da se vidimo!

En zmrznjen pozdrav iz Portoroža!

Mojmir
Uporabniški avatar
 tae
Ej, to je pa meni super. Očitno pa bog ali kdorkoli že prav želi, da sem tu. Prijavil sem se namreč že long time ago. En teden pred dogodkom zvedel, da ne bom mogel iti (obvezno družinsko slavje), se sprijaznil z dejstvom, da me pač ne bo, ker na dveh koncih istočasno pač ne gre. Sedaj pa ta novica in imam spet v planu, da bom. Očitno dokler ne bom tam, ne bom vedel ali mi bo le uspelo ali ne. Ubistvu bolj kot ne prazne besede, koga briga ali bom prišel ali ne. Fora je v tem, da sem vesel in moram to komu povedati (moji doma že spijo, drugače bi že njim :D ).
 bruton
enako velja zame...pa je že pozno in ne morem preveč izražati veselja :)

se vidimo 12.2., ko bo verjetno še eden v seriji lepih tekov organiziranih od Najboljšega!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA