Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZarkoM napisal/-a:Spet iščemo nekaj zmagovalcev, ki jih, če jih ne prepoznamo, žal ne bo v rezultatih :( Pozna kdo naslednje?
Slika
Slika
Slika
Slika

Gospa z očali je Irena Hočevar (št. 136)

pozdrav Mirko
cviček napisal/-a:Upam, da ste že našli vse "zgublene", ker jaz že komaj čakam rezultate :-- , saj sem sigurno dosegel svoj novi rekord :laola
Ana, naslednjič ti spet pokažem vraga :evil:

Ana :lauf: gasssssssssss :cast1: :clap: :clap:
Bernarda, bo pa imela novo kapo. :ignore: ......ni jo naštrikala Herta...... :D .. sem bila izžrebanaaaaa.. :laola ....upam, da sem prav prebrala in videla :oops: .....ja nič,.. :driver: ..nedelja je oddana........se vidimo :shock: najprej pod Pohorjem :D

p.s.Hvala za žreb :clap:
Bravo CVIČEK :drink pod 51 je šlo :clap: ampak pazi :!: tudi Ana naslednjič štarta na 1 dodatno točko :-- Boš moral v kratkih rokavih v breg :bum: :rol:
Se vidimo , do takrat pa piši kaj :hack:
Eh, Berni, toti cviček nič ne :hack: ampak trenira :lauf: pa :lauf: . Danes sva v hudem mrazu oddelala 6,6 km. :clap: kar ni slabo za začetnika, ne :?:
Sicer pa bo nedelja dala odgovor :argue: in pokazala zobe :mrgreen:
oranžni napisal/-a:Eh, Berni, toti cviček nič ne :hack: ampak trenira :lauf: pa :lauf: . Danes sva v hudem mrazu oddelala 6,6 km. :clap: kar ni slabo za začetnika, ne :?:
Sicer pa bo nedelja dala odgovor :argue: in pokazala zobe :mrgreen:

Wauuu :D čestitke,za kilometre in mraz brrrr :clap: :clap: :clap:

Vidim vidim, da nič ne :hack: , da je čisto notr padu :lauf: .upsa, še jest bom morala trenirati, da ga prehitim :shock: :oops: .....se strinjam s teboj... :bum: ...nedelja bo pokazala :mrgreen: :--
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA