Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mozinurs
POTREBUJEM VETER . DA MI ODPIHNE GNILOBO . POTREBUJEM MRAZ . DA ZAMRZNE REKO NEGATIVNIH MISLI . POTREBUJEM SONCE . DA BOM VIDEL KAKO NAPREJ . DNEVI SO KRATKI . ŽIVLJENJE TUDI .
Ta misel me je včeraj po tednu brez teka zaradi vnetja dihal katapultirala v naravo tako , da sem pretekel 10 km v času 51:25 pri -6 . Bilo je fantastično .
Uporabniški avatar
 thinkblue
Pravkar prispel s klasične desetke pri minus 10°C. Saj ne da bi se pritoževal, samo jaj** so mi skoraj zmrznile :lol:
Uporabniški avatar
 jernej555
Danes se nisem oziral na mraz in sem zaupal termometru v sobi ki kaže kar nekaj stopinj preveč :D Napaka :( Tekel sem po priljubljenem kolesarskemu vzponu na Sleme(nekaj čez 1000 metrov nad morjem). Na žalost me je že na 750 metrih preveč zeblo in sem bil primoran poklicati prevoz :) No termometer je pokazal -17°C, upoštevati je še potrebno sneženje in pa močan veter :D Pa dober trening je vseeno bil :)
dobrih 8 km pri cca -7 st - malo je zeblo na začetku (prsti na rokah), po parih km pa je bilo že ok. srečala še 4 tekače - vsi "Ninje" :) , meni pa je to čist preveč! še rokavice sem zamenjala po 20. minutah (wind-stoperke so bile prevroče). doma pa topla kopel in čajček :laola
 Pier
Pozdrav vsem tekačem, imamo eno vprašanje za vse tiste ki tečemo tudi pozimi.....tečem leto in pol po 5 krat na teden, zadnjih par dni mam en čudn filing v prsnem košu , oziroma pljučih......načeloma se počutim super in mi tek pozimi paše. To je moja druga zima, ampak lani se spomnim da niso bile tako nizke temperature v Lj. Sprašujem se da ne bom slučajn fasu kakšno pljučnico ali kej podobnga.....ali bi se to že zgodilo glede na to da tečem v tem mrazu že odkar so temp. padle...hm.....?? :)
Uporabniški avatar
 Miroslav
Že peti dan brez teka. :(
Grem pa vsak dan na spining ali plavat. :wink:
V teh nizkih temperaturah se mi enostavno ne da iti ven. :oops:
Malo sem se najedel teka, ko sem v 37 dnevih tekel 36 dni in naredil 400 km. :?
Mi kar paše malo tekaška pavza, pa malce tudi zdravje čuvam. :)
Čakam, da me spet zagrabi. :D
Uživam pa na spiningu, ker grem gor spočit in lahko delam dolge in težke treninge. 8)
Odkrito povedano, nimam slabe vesti, ker leto je še dolgo in pravi tekaški dnevi šele prihajajo! :juhuhu:

Vsi, ki v teh temperaturah tečete, pa ste junaki. Kapo dol!
:laola
Če bi le ostali del populacije ne bil tako razcartan!
:roll:
 RAJZL
Pretekel 15 km - vsaj toliko mi je nameril Garmin. Na trenutke se mi je zdelo, da tečem na tekalni stezi. Žgem ga na polno, okolica pa kot v počasnem posnetku. Na čistini in ob čelnem vetru sem se res komaj premikal, zato sem se po petih kilometrih skril v gozd in preostanek poti prav užival. V bistvu je najtežje pri vsem sprejeti odločitev, da greš teč, vse ostalo je potem mala malca.

LP Zlatko - RAJZL
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA