Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

oranžni napisal/-a:Eh, Berni, toti cviček nič ne :hack: ampak trenira :lauf: pa :lauf: . Danes sva v hudem mrazu oddelala 6,6 km. :clap: kar ni slabo za začetnika, ne :?:
Sicer pa bo nedelja dala odgovor :argue: in pokazala zobe :mrgreen:

oranžni tudi tebi bom pokazal :evil: samo še ne tak hitro.ana pa je tak hitrejša samo jaz se ne dam. v nedeljo po dirki :drink pri gojzarju.
Pravilna odločitev :clap: tista z gojzarjem je pa itak zmagovalna :pivo: ker smo po pohorski strmini vedno potrebni :beer: in slanih arašidov :--
[quote="INFINITUM"]Se strinjam...

Torej jutri, spet na Pohorje..tokrat belo :clap: ....

Tako je, ker spet bo veselo :D in zimski pokal ne bi bil zimski če ne bi bilo zime :laola sicer pa manj nas bo več pik bomo pobrali :--
No, tokrat sem pa pošteno zamudil. Ni bilo prave motivacije za tek po cesti, če nikogar ne vidiš spredaj. Vseeno sem kmalu ujel rep in počasi prehiteval. In ravno prehitevanje je bilo danes najmanj prijetno. Vseeno je bilo čudovito. Pohorje je zakon. :juhuhu:
Krasno :laola zimska pravljica kot smo jo čakali in ovekovečena z obilico Lenzovih fotk :clap: Še en vzpon za pokal in naše druženje s Pohorjem se bo končalo :?: :?: :?: :?: :?: Ja pa kaj še, prijatelji Pohorja bodo s podvigi nadaljevali peš, na kolesih, nekateri pa tudi na smučkah, seveda dokler bo dovolj snega :D
Na vsak način se vidimo najprej na zadnjem vzponu in seveda kasneje na podelitvi nagrad in priznanj Šričinmoja :laola Zagotovo bo spet okusno :cast:
:arrow: Organizator.....hvala za kapico :laola
:arrow: Lenz....hvala za fotke...pa tudi ostalim, ki jih boste dali gor :laola
:arrow: Ana.....čestitke.. :clap: :clap: :clap: ....nisi se ustrašila :twisted:

:arrow: Kako pravijo.. :argue: .....vse se enkrat konča :( ....zanimljivo je bilo na taki način preživeti in doživeti nedelje :D .....pogrešala jih bom :wink:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA