Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Špela, izgleda da ta datum večini kar odgovarja.
Lahko pa se zmenimo za ponovitev, jaz tečem tam vsak vikend :D .
 *Irena*
Asparagus napisal/-a:Lahko pa se zmenimo za ponovitev, jaz tečem tam vsak vikend :D .

Asparagus, a rabiš kdaj kakšno tekaško družbo :?: . Jaz na vsake tolk časa prihajam v Litijo, pa bi lahko komot kdaj skupaj kakšno traso odtekli.
:D
Uporabniški avatar
 lenči
Na kratko se javljam in sporočam, da mi je včeraj uspelo naredit celo 6 km teka :wink: . Pa tudi tek na smučeh sem preizkusila :D . Pa smučamo tudi :lol: .
Lepo, da se nas bo toliko zbralo, seznam posodobim, ko pridem nazaj.
Prav lep sončkast pozdravček iz Kronplatza :laola :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
*Irena* napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Lahko pa se zmenimo za ponovitev, jaz tečem tam vsak vikend :D .

Asparagus, a rabiš kdaj kakšno tekaško družbo :?: . Jaz na vsake tolk časa prihajam v Litijo, pa bi lahko komot kdaj skupaj kakšno traso odtekli.

Ja, z veseljem. Na ZS imaš mojo številko :D .
 *Irena*
Asparagus napisal/-a:
*Irena* napisal/-a:

Ja, z veseljem. Na ZS imaš mojo številko :D .

Hvala, sem že shranila :)
Uporabniški avatar
 lenči
Tek Polžje sekcije 12.2.2012
Start: 9.00 Litija, parkirišče Lekarna (pri mostu)
Trasa: tam cca 20 km proti Kresnicam in še kakšen meter dlje, obrat je na 10 km

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4. Levinja
5. Irena
6. Janika
7. Ljuba ?
8. Mojculja
9. venisafeni
10. ??

No, pa je seznam posodobljen, še je čas, pridružite se nam :laola . Juhuuu, to bo spet super tek, trasa je čudovita, družba bo odlična, pa še super pogostitev se nam obeta :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi moji polžki, sva šla danes z Indyem spet malo tekat. In ker je imel moj daljši trening, sva ga namesto čakanja pri avtu, raje zapravila s tekanjem :lol: . Tako sva namesto 6, naredila 9 km :D . Prijetno počasnih, ker je bilo brrrrrrr, pa vendar, tistih, ki ti čistso potiho prikradejo nasmeh na usta in iskrice v očeh in te sprehajalci dobro pogledajo, ko se jim smehljaš :clap: . Uživajte še naprej in pridno migajte :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi danes sem tekla proti Kresnicam in nisem srečala prav nobenega tekača :?: .
Ne vem, ali zaradi mraza, ali zaradi ure, običajne za kosilo.
Bilo je v redu, čeprav sem z eno nogo krepko čofnila v lužo, ko sem se poskusila malo odžejati pri studencu.
Mraz me ne moti, ko sem enkrat zunaj in tečem, samo spraviti se je včasih malo teže. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki dragi moji, če me je včeraj po bedrcah pošteno ohladilo :oops: :lol: , mi je bilo danes v vodi prijetno toplo. Zimska oprema se obnese tudi v vodi (dolgi rokav, kopalke stil boksarice :D ) in tako te ne zebe, ko piliš tehniko :wink: .
Jutri pa me gre Levinja sprehajat po okolici Polzele, termo gate bova dale gor, windstoper in buf, pa bosta dve ninji strašili naokoli :lol: :--
Pridno migajte, pa lahko nočko vam želim, grem pančkat :D
Uporabniški avatar
 lenči
Sva bili z Levinjo res dve ninji, nihče naju ne bi prepoznal :lol: . Še klepetali sva bolj malo, nekaj zaradi mraza, večinoma pa zaradi nekam čudno izgubljene kondicije za hitrosti :oops: :D . Drugače pa pri njej nikoli ne veš, kaj te čaka, danes me je vodila sem in tja in naklepali sva 13 km :clap: . Po začetnem zmrzovanju, nama je bilo na koncu pošteno vroče. Mislim, da je Levinja malo trenirala za Litijo :lol: .
Imejte se lepo, nema zime za eskime :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Čudovit zimski tek okoli Velenjskega jezera danes :clap: . pa spet ninja stil oprema :-- . Ampak duša je pa pela od sreče :D . Kakšen cm več snega na progi in bi šlo v Feelmaxicah, pa ideja o bosem teku po snegu letošnjo zimo tudi še ni bila realizirana :--
Polžki, kje ste, zunaj je čudovita zimska idila :clap: . Pa pridno migajte :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem se spravila ven šele zvečer, ker sem imela občutek, da bi bil dan zapravljen :cry: .
Spodrsavalo mi je na snegu, nikamor mi ni šlo, skoraj bi obupala po prvem krogu :evil: .
Potem pa sem si rekla, da za ubogih 2,5 km se pa res ne splača prehladit in sem šla še en krog :D .

Upam, da bo jutri bolje.
Uporabniški avatar
 lenči
Sem danes peljala tudi Indya malo naokoli :D . Klasični krog ob Savinji v Celju. Vendar čudovita zimska idila, sneg, mraz, sonček :clap: . Počasna sva pa bila tudi zelo, nekam sem se hudo vlekla danes :oops: (pa saj sem naredila včeraj dva treninga: zjutraj tek, popoldne plavanje). Mi je bilo kar malo žal, da nisem obula Feelmaxic, je bilo ravno dovolj snega za mehko podlago (za bosonogi tek pa preveč soli :( ).
V sredo pa skupaj z Levinjo preizkušava progo okoli Šmartinskega :clap: . Ker bo to zelo blagodejno vplivalo na najino dušo, bo čudovito preživet kulturni praznik :D .
  • 1
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA