Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vreme
Najprej sem okleval (-7°C, rahli severovzhodnik ob rahlem sneženju) in naredil 7 km ob Muri, potem pa je bilo tako fajn ,da sem se vrnil in še malo podaljšal :wink: . Tako je na koncu Garmin pokazal 24,5 km. :D
 sspelca
Ojej, kapo dol za tek v snegu. A v takem vremenu šibate po pločniku ali kje drugje? Mika me namreč zelo, da bi šla laufat, ampak me je kar malo strah zdrsov...
 spela*
Ni posebnih ovir za tek v mrazu. Lani sem tekla celo zimo, prav tako predlani in leto prej (eno leto je bilo zares mrzlo, huje kot zdaj) - malo bolj se oblečeš, pa je.
Letos pa, priznam, se v tem mrazu vseeno precej manj odločam za tek. To pa zato, ker če imam zvečer plavanje, sem potem čisto premražena. Po teku v mrazu pač paše biti na toplem, ne pa iti še enkrat ven, kaj šele skočiti v vodo. :wink:
 mozinurs
Vreme napisal/-a:Najprej sem okleval (-7°C, rahli severovzhodnik ob rahlem sneženju) in naredil 7 km ob Muri, potem pa je bilo tako fajn ,da sem se vrnil in še malo podaljšal :wink: . Tako je na koncu Garmin pokazal 24,5 km. :D

NEVER GIVE UP !!!
Uporabniški avatar
 thinkblue
Šest kilometrov ob strugi Drave - samo tako za dobro počutje. Ko vidiš labode, da namakajo rit v to ledeno vodo, potem ti je takoj toplo pri srcu :lol:
 MIROSAN
Danes zjutraj ob 8h pri temp. -8st., okoli Karavanškega platoja(Hrušica-Jesenice) in še malo naokoli, da se je nabralo 12km...,malo je snežilo - nemoteče, malo pa tudi veter pihal...kar znosno..., po teku pa se je prilegel topel čajček... :laola
 sspelca
Aj, saj mraz sploh ni problem ( čeprav, če močno piha veter zna bit zoprno). Bolj me moti sneg, sicer je super da je, ampak danes ko še pada bo očitno treba vseeno malo počakati. :)
 miha_z
Po dvakrat natrgani mišici meč vsak trenutek izkoristim za tek. 8) Zaenkrat zelo na lahko in počaaassssiii :roll:
Danes 5 km po ljubljani z rahlim sneženjem in na trenutke kar močnem vetru. Sem se ogrel že v bloku po stopnicah in je bilo super. :lol: . Peš ali pa na poti v službo precej bolj zebe :P
lp,
Miha
Uporabniški avatar
 thinkblue
Zaradi bolečine v stegenski mišici lahkotnih šest kilometrov za dobro voljo ;)
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA