Ja kljub sedaj že dokaj pozni uri pa mi srce ni moglo, da ne bi napisal oziroma opisal današnjega teka.Veliko je že napisal MatjažV.
Bilo je enkratno vzdušje sama proga pa je kot vsaka proga katera nam mogoče nebi bila všeč ali pač bi bila.
Ja meni je bila še kar v redu saj je bila razbijaška menjavanje ritma gor dol, kot da bi tekel fartlek.Vreme samo na tekmi je bilo fantastično kot naročeno, prijetno toplo sončni žarek je ravno pravšnji čas pokukal skozi prosojne oblake.Ni bilo kakega večjega vetra, skratka imeli smo idealno vreme.
Na sami progi so bili ljudje, ki so spremljali samo tekmo korektni.Tudi kar se tiče avtomobilistov.Nisi imel nikakršnega občutka, da si odveč ker tečeš.Sprejeli so to prireditev za svojo.Okrepčevalnica je bila v redu, čeprav sam nisem zaužil tekočine, ker je nisem potreboval.Nekateri so jo pač potrebovali, tudi to mora biti.Ja v spominu pa mi je ostala piščančja farma mimo katere smo šli hočeš nočeš, je prihrumel vonj ki jih spuščajo ta bitja.
Kar se tiče toplega obroka so poskrbeli res v redu.Ne samo to, ko si prišel skozi cilj si imel takoj na razpolago topli čaj, sok, jogurt in pa jabolko.Potem še topli makaroni, niso bili ala Palmanova bili so pa resnično v redu.Prijetna podelitev ki je minila v množičnem podeljevanju nagrad, ki smo jih kar nekaj prejeli.Konec dober, vse dobro.
A glej ga zlomka, nam ta žilica ni dala miru smo se še odpravili proti domačiji BENČINA.V kateri nam je gospodar postregel resnično s prvovrstnimi vini.Imeli smo degustacijo, ki se jo bom še dolgo zapomnil.Toliko vin preizkusil na enem mestu pa resnično ne boli glava prav nič.Se pa vidi da je bilo tudi tukaj vzdušje fenomenalno pristno.
Začeli smo z odlično izbiro belega vina.Mislmi da je šlo nekako v tem vrstnem redu: LAŠKI RIZLING, RENSKI RIZLING, PINELA, REBULA, VENČEK, ZELEN, CHARDONNAY, MODRI PINOT, CABERNER SAVIGNON, MERLOT IN PA BENČINOVO RDEČE VINO.
V začetku smo še nekako registrirali vse njegovo predavanje oziroma razlago kako in kaj se prideluje in na kakšen način.Proti koncu pa so se pogovori razkropili samo okoli tega katero vino je boljše in podobno.
Hja bilo je plemenito vzdušje, s plemenitim vinom, nimaš kaj.
Tini ( GAGA )hvala za prijetno vožnjo in varen prihod v Ljubljano.
Bilo mi je v veselje, da smo se imeli tako prijetno lepo.
Dan je minil kot bi mignil en, dva, tri pardon popoldan.
V začetku se mi je ura zdela malce pozna, ampak izgleda, da imajo izkušnje in da vedo kdaj postaviti uro za start teka.

Hja ta Benčinova domačija mi je dala zopet nekega zagona v smislu pisanja.
Se mi že roji po glavi kaj bi bilo v redu napisati.
No ja tako na kratko.Nekaterim pa je to predolgo, ampak glavno da je bilo lepo in veselo.
Se vidimo na naslednjem teku, če bo vse po sreči v Štanjelu.
ČAO!