Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zelo lepo, da se tudi v Škofji Loki pripravlja tekaški dogodek!
:roll: :roll:
Vsi vemo, da je ob množici tekaških prireditev zelo težko najti primeren datum. To je lahko problem za obstoječe prireditve s tradicijo, za nove pa še toliko bolj, a bi vseeno takoj opozoril na velik tekaški dogodek v bližini, ki se odvija istega dne... sicer je med 10 km uličarko in gorskim maratonom velika razlika, a slednji je že postal kultna prireditev, ki je marsikateri tekač noče zamuditi...

LP, vencelj
Zanimiva zadeva, še dolgo do tam, štartnina absolutno previsoka, mene ne bo. (razen v last minute po znižani varianti).

Drugače mi je pa zanimivo, kako organizatorji že kmalu začenjajo z reklamo.
Tudi jaz sem bila navdušena nad novico, da bom lahko prišla peš na tekaško prireditev. Celo tako navdušena, da sem odprla novo temo (nisem opazila, da je tale že odprta). :oops:

Štartnina? Tudi meni se zdi visoka, čeprav ne morem primerjati, ker se redko udeležujem organiziranih tekov.

LP, Urša
pajo napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Ops...pa še nekaj: žepu neprijazna prijavnina :!: http://tekstirihmostov.si/prijavnina

LP, vencelj

Žena rojena Škofjeločanka trasa mimo njenega doma samo ne smemo pozabiti... Toliko skoraj sigurno ne misli dati iz žepa. Podobnega mišljenja sem prav tako tudi sam.

Moja mp3 je tut od malega ločanka, pol sem jo pa jaz, Gorjanc, u Radolco zuleku :!:

Se znava udeležit teka, bo vsaj mali enkrat blizu, na Partizanski pri babici, ko bova midva tekla :mrgreen:
boter napisal/-a:Kot sem preverjal, je prijavnina je primerljiva z Nočno 10-ko na Bledu. Zastonj pa tecite doma po vaši dnevni sobi.

1. Nočna 10-ka na Bledu je tek s tradicijo.
2. Zastonj lahko tečem povsod, kadar koli, tudi v Škofji Loki. :wink:
boter napisal/-a:Kot sem preverjal, je prijavnina je primerljiva z Nočno 10-ko na Bledu. Zastonj pa tecite doma po vaši dnevni sobi.

No v dnevni sobi pa ne bomo tekli :-- :--
16.6. je 5.Bistrski tek v Ilirski Bistrici :D
Lepa tekma, lepi kraji, dobra organizacija, dobra družba,... in to le za 10€ :-- :--
Sedaj so napisali, da prijavnina še ni določena: http://tekstirihmostov.si/prijavnina

Možno, da tudi zaradi negativnega odziva na TF. So se ustrašili, da tek ne bi delil usode nočnega teka Ljubljanica, kjer so z visoko štartnino zapravili sicer zanimivo prireditev.

Tudi nočna 10ka na Bledu je začela z nižjo štartnino, potem pa so jo z leti višali, saj se je prireditev prijela in tudi organizacija je odlična.
biji napisal/-a:Sedaj so napisali, da prijavnina še ni določena: http://tekstirihmostov.si/prijavnina

Možno, da tudi zaradi negativnega odziva na TF. So se ustrašili, da tek ne bi delil usode nočnega teka Ljubljanica, kjer so z visoko štartnino zapravili sicer zanimivo prireditev.

Tudi nočna 10ka na Bledu je začela z nižjo štartnino, potem pa so jo z leti višali, saj se je prireditev prijela in tudi organizacija je odlična.

Bomo počakali ni panike. Samo po tej ceni... :nono:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA