Moderator: lenči

sončnica_teče
Ej, Lenči, se mi zdelo, da si, ko si že bila mimo mene. Si bila tako zavita, da te nisem takoj prepoznala. :D Se oglasim eno nedeljo na vašem skupnem treningu. Za sredo pa tudi jaz načrtujem tek do in malo ob Šmartincu pa nazaj v Celje.
Drugače pa se je danes ob Savinji res lepo teklo. Prav vesela sem, da je zima pokazala svoje zobe.
Uporabniški avatar
 lenči
sončnica_teče napisal/-a:Ej, Lenči, se mi zdelo, da si, ko si že bila mimo mene. Si bila tako zavita, da te nisem takoj prepoznala. :D Se oglasim eno nedeljo na vašem skupnem treningu. Za sredo pa tudi jaz načrtujem tek do in malo ob Šmartincu pa nazaj v Celje.
Drugače pa se je danes ob Savinji res lepo teklo. Prav vesela sem, da je zima pokazala svoje zobe.

Hi, hi, pri teh ninja kostimih je težko koga prepoznat :lol: . Le oglasi se, sedaj ob 10 štartamo :clap:
Uporabniški avatar
 UršaR
Dragi moji Polžki,

Že dolgo se nisem nič oglasila. Po skoraj tritedenskem premoru, ko sem komaj še obdržala pljuča na svojem mestu, sem se včeraj spet pognala v dir (no, samo bolj pesniško se izražam, dir to vsekakor ni bil, saj sem ja Polžek!). Bilo je krasno. Malo je naletaval sneg, cesta je bila malo zasnežena in sem stestirala, kako je teči z derezicami. Prav fino je bilo. Mraz me ni motil, saj sem se dobro oblekla in zamaskirala. :D 6 km je bilo za po taki pavzi čisto dovolj.

Včeraj pa sem zasledila tole: http://www.tekstirihmostov.si/ Če še ne veste, kaj bi počeli 16. 6. zvečer, vabljeni v Škofjo Loko. Da ne bom edina Polžka. Se prav veselim, da bom lahko prišla peš na prireditev! Upam samo, da ne bom tako dolgo tekla, da bom zamudila koncert. :oops:

Ostanite pridni!!! In naj vas ne zebe preveč!

Lp, Urša
 *Irena*
Dragi polžki, čisto sem brez motivacije. Pa ne zaradi mraza, danes je 7.dan, ko mi je umrl ati :cry: . In danes sem celo pomislila na tek, da se spravim v naravo in sem sama s svojimi prepletajočimi mislimi. Menda to pomaga :cry:.
Uporabniški avatar
 pajo
*Irena* napisal/-a:Dragi polžki, čisto sem brez motivacije. Pa ne zaradi mraza, danes je 7.dan, ko mi je umrl ati :cry: . In danes sem celo pomislila na tek, da se spravim v naravo in sem sama s svojimi prepletajočimi mislimi. Menda to pomaga :cry:.

Ponedeljek je bil 7 dan ko sem ostal brez mame. Boli, še bo bolelo in še jo bom pogrešal. Tek pomaga. Sreda je dan ko se bom pri njej oglasil v supergah na pokopališču . Upam, da vsako sredo. Srečno premaguj žalost in bolečino. Pa normalno - superge pa gasa.
Moje sožalje.
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:Tek Polžje sekcije 12.2.2012
Start: 9.00 Litija, parkirišče Lekarna (pri mostu)
Trasa: tam cca 20 km proti Kresnicam in še kakšen meter dlje, obrat je na 10 km

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4. Levinja
5. Irena
6. Janika
7. Ljuba ?
8. Mojculja
9. venisafeni
10. ??

Bliža se bliža tale naš tek, še kdo :laola
 *Irena*
pajo napisal/-a:[Ponedeljek je bil 7 dan ko sem ostal brez mame. Boli, še bo bolelo in še jo bom pogrešal. Tek pomaga. Sreda je dan ko se bom pri njej oglasil v supergah na pokopališču . Upam, da vsako sredo. Srečno premaguj žalost in bolečino. Pa normalno - superge pa gasa.
Moje sožalje.

Hvala za tople in vzpodbudne besede. Vem, da mi bo tek pomagal, le slabotno se še počutim. Lenči nas je spomnila za nedeljski tek, mogoče se vidimo. Itak grem v Litijo, saj grem še na pokopališče, samo ne vem, če bom sposobna preteči 20 km.
Uporabniški avatar
 lenči
Irena, Litija -Kresnice smo tekli 17 km , torej, sploh jih ni 20 :wink: . In ker smo požki, tudi tempo ne bo hiter, tako da v dobri družbi gre brez težav :clap: . Le pridi :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Sva danes z Levinjo zagrizle okoli Šmartinskega jezera :D . Čista zimska idila, pri samo -4 in v sončku :clap: . Kar lepo gori doli, v klančke sem komaj sopihala za Levinjo, samo se nisem dala :-- . Na enem klančku moje Sole runner niso zdržale, je šlo še peš komaj navzgor :lol: . Drugače pa 12 km čistega užitka, lepo po polžje, vmes čaj pavza iz termoske v grmovju (hvala Levinja, to je res okrepčevalnica in pol).
Uradna fotografija pred štartom:
P1090347 (400 x 300).jpg

Pa malček zimske idile vmes:
P1090354 (400 x 300).jpg

P1090348 (400 x 300).jpg
Uporabniški avatar
 Asparagus
Nikar ne oklevajte priti v nedeljo, če niste najbolje pripravljeni. Jaz tudi nisem, ker me je po sobotnem teku pri -10 malo bolelo grlo, raje nisem tvegala, da ne bi zbolela.
Danes pa sem si privoščila en dan uživanja na smučanju :D .

V Kresnicah bo "okrepčevalnica" z možnostjo prevoza na izhodišče(v skrajni sili, če bi koga kaj bolelo...)
Drugače pa od Lekarne do postaje v Kresnicah in nazaj res ni več kot 17 km.
Uporabniški avatar
 lenči
Ta zagnani imajo v mislih še kakšen kilometer naprej, da izpolnijo normo 20km :lol: :--
Komaj čakam :laola . Danes in jutri počivam, v soboto plavanje, potem pa uživanje v nedeljo :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
Včeraj in danes srečal dobro dušo, ki naj bi me zapeljala do Litije in nazaj. In sva enakega mišljenja: če res ne hudo slabo vreme ali pa kako sranje na cestah se vidimo. :D Ma bomo že nekako zmogli te km.
Uporabniški avatar
 S*
Pozdravljene Polžice in Polžki :)

Prebiram vaše zgodbe in dogodivščine in po brci/spodbudi prijateljice (včasih bi kakšno "brco" zares potrebovala :? ) bi se vam rada pridružila v nedeljo v Litiji. Sem skoraj "domačinka", no, priseljena v Kresniške Poljane, pa ponavadi potekavam po okoliških hribčkih in dolinah, take krajše teke, do 10 km. Bolj težko pa se sama motiviram za kak daljši tek in bi mi spodbuda prav dobro dela. Sploh v teh bolj brrr temperaturah. Bom pridno migala. Obljubim.

Suzana
Uporabniški avatar
 Asparagus
S* napisal/-a:Pozdravljene Polžice in Polžki :)

Prebiram vaše zgodbe in dogodivščine in po brci/spodbudi prijateljice (včasih bi kakšno "brco" zares potrebovala :? ) bi se vam rada pridružila v nedeljo v Litiji. Sem skoraj "domačinka", no, priseljena v Kresniške Poljane, pa ponavadi potekavam po okoliških hribčkih in dolinah, take krajše teke, do 10 km. Bolj težko pa se sama motiviram za kak daljši tek in bi mi spodbuda prav dobro dela. Sploh v teh bolj brrr temperaturah. Bom pridno migala. Obljubim.

Suzana

Super. Boš povedala kako je naprej od Kresnic, če se slučajno kdaj spravim na maraton :lol: :lol: :lol: . Zaenkrat nič ne kaže na to. Danes sem se bolj vlekla, ampak domnevam, da je to posledica nizkih tempratur, telo porabi energijo za ogrevanje...
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Včeraj in danes srečal dobro dušo, ki naj bi me zapeljala do Litije in nazaj. In sva enakega mišljenja: če res ne hudo slabo vreme ali pa kako sranje na cestah se vidimo. :D Ma bomo že nekako zmogli te km.

Pajo, saj veš da zmoreš, spomni se na Istro :clap: , tole bo pa mala malca :laola
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA