prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

raziskovalec napisal/-a:Golada bo tudi danes. A smem predlagati start ob 16:15 ali 16:30, ker imam potem ene prijetne družabne obveznosti.

:) Jaz sem takoj za. :D Imam tudi jaz potem ene prijetne opravke. :) Navijam za 1615. ;) Ampak ob 1630 moramo pa že res globoko dihat. :twisted:

Lp, Jusuf
Dvojec štartal ob 16:19 in prišel na cilj ob 17:19. Na vse pretege sva iskala mraz, pa nama je že po 10 minutah pobegnil. Podpajkic in podkape nisva imela in potrebovala.
Helou!
Ob 17.19 smo že sedeli v praktično prazni in mrzli dvorani.
Jest sem na platno preslikaval sovražni govor ob neumornem nadrkavanju s tisoč in enim predfilmom. Zaradi vizualnih efektov je malega - ki je bil prvič v tem kinskem monstrumu - kar premetavalo po stolu.
Ogledalu smo si z erotiko nabiti testosteronski risani film Obuti maček z mladim Cavazzo v glavni vlogi.
Film je bil pogojno primeren za našega štiriletnika, a vseeno smo imeli v kinu moč opazovati mične mlade mamice s svojimi okoli dveletniki. Da ne govorim o očkatih z nabitimi sončnimi špegli, ki so viseli v bifeju, žulili pijačko in se igrali s ključi od "beemfau exfunf", ali kaj je že tista zverina za čez dva parkirna prostora.
Eni pa res nimajo pojma.

Ne glede na vse skupaj, samo da sta se vidva imela lepo.
Načeloma smo se imeli tudi mi, predvsem mali.
Helou!

???????????????

Torej, ker se ni nihče javil, se pokorno javljam jest in vam sporočam, da zaradi panike, ki jih ustvarjajo mediji okoli strašnih "sibirskih" temperatur, mene ne bo.
Pa tudi da se mi ne.

Prosil bi pa za malo več resnosti pri polnjenju te teme.

Talarji nas lovijo za rep. Če so že tekaško bolj našpičeni, naj jih spravljamo v obup vsaj na literarnem področju. Sploh sedaj, ko uni fašisti ukinjajo MK.
Hoj!
Bajsi napisal/-a:... Prosil bi pa za malo več resnosti pri polnjenju te tme...

Oni sami NM Bajsi so jako neresni. In kdaj kanijo oni prejeti blagodati kulturnega izobraževanja? :) S takim tempom prihodov v cilj bo težko doseči zastavljene cilje. :)
Ajme, ajme, ....

Lp, Jusuf
Da ste mi danes vsi na štartu! In potem na cilju! In seveda vmes na Golovcu! :twisted:

Jaz imam opravičilo - poslušanje obljub novega zunanjega ministra poslancem pristojnega odbora ... Bom z vami v mislih! :wink:
Neumorni don Kihot in njegov zvesti oproda Sančo Pansa sta se včeraj podala v boj z mlini na veter in ... po zelo malo dobri uri zmagala v boju s severno in tudi južno goladno steno.

Don Kihot je takoj po zmagi odšel v svoj grad, Sančo pa je zajahal svojega zvestega oslička in odjezdil proti sončnemu zahodu, novim dogodivšinam naproti.
P.s. Res sva tekla, da ne bo kdo misli, da gre samo za fikcijo.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 10 Feb 2012, 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Hoj!
spela* napisal/-a:Čakam na poročila z včerajšnje Golade ... Je sploh kdo bil? :twisted:

8) Za vse sisije naj povem, da bo treba priti vsaj na štart ali pa cilj, da se bo lahko podalo odgovor (brez posrednikov) na zastavljeno vprašanje. :twisted:

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:Čakam na poročila z včerajšnje Golade ... Je sploh kdo bil? :twisted:

8) Za vse sisije naj povem, da bo treba priti vsaj na štart ali pa cilj, da se bo lahko podalo odgovor (brez posrednikov) na zastavljeno vprašanje. :twisted:

Lp, Jusuf

Kar povej to vsem sisijem! :evil:
Dragi Moji,

Čestitke vsem tekačem v teh ne ravno toplih dneh.

Naj povem, da svojo polarno trdnost z Davidom preverjava na nadmorski višini med 2000 in 3000m in iz prve roke vam poveva, da imajo tudi tu polarni mraz. A midva se ne dava.

Ko sem prebrala zadnje poste, pa mi je šinila ideja: Od kje neki DonKiHOT. Mislim, da bi bilo primerneje: DonKiTEČE.

Golorecenzenta zato prosim, naj v teh zimskih dneh nikar ne spi in naj še naprej vestno in zgledno opravlja svoje recenzentsko delo.

Lep pozdrav iz krajev, kjer greje bombardino in ljubezen :)!
Erika
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA