Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:
lenči napisal/-a:Tek Polžje sekcije 12.2.2012
Start: 9.00 Litija, parkirišče Lekarna (pri mostu)
Trasa: tam cca 20 km proti Kresnicam in še kakšen meter dlje, obrat je na 10 km

Seznam udeležencev:
1. Lenči
2. Asparagus
3. Pajo
4. Levinja
5. Irena
6. Janika
7. Ljuba ?
8. Mojculja
9. venisafeni
10. Suzana

Vreme bo, lepo zimsko vzdušje tudi, da o čudoviti družbi sploh ne govorim :laola ...ah se veselim kot majhen otrok igračke :clap: :clap: . Bom lahko malo obujala spomine na prejšnjič, ko smo se tudi lepo imeli. Temperature postajajo bolj prijazne, itak pa nas bo grela dobra volja in odlična družba. Fotkič je pripravljen, torej reportaža sigurno bo :clap: .
Pa ne zamujajte :wink: .
Če je še kakšen kanidat, kar na štart, mi bomo sigurno tam :laola
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Včeraj in danes srečal dobro dušo, ki naj bi me zapeljala do Litije in nazaj. In sva enakega mišljenja: če res ne hudo slabo vreme ali pa kako sranje na cestah se vidimo. :D Ma bomo že nekako zmogli te km.

Pajo, saj veš da zmoreš, spomni se na Istro :clap: , tole bo pa mala malca :laola

Kaj smo v Istri kaj tekli? :D
Uporabniški avatar
 S*
Asparagus napisal/-a:
S* napisal/-a:Pozdravljene Polžice in Polžki :)

Prebiram vaše zgodbe in dogodivščine in po brci/spodbudi prijateljice (včasih bi kakšno "brco" zares potrebovala :? ) bi se vam rada pridružila v nedeljo v Litiji. Sem skoraj "domačinka", no, priseljena v Kresniške Poljane, pa ponavadi potekavam po okoliških hribčkih in dolinah, take krajše teke, do 10 km. Bolj težko pa se sama motiviram za kak daljši tek in bi mi spodbuda prav dobro dela. Sploh v teh bolj brrr temperaturah. Bom pridno migala. Obljubim.

Suzana

Super. Boš povedala kako je naprej od Kresnic, če se slučajno kdaj spravim na maraton :lol: :lol: :lol: . Zaenkrat nič ne kaže na to. Danes sem se bolj vlekla, ampak domnevam, da je to posledica nizkih tempratur, telo porabi energijo za ogrevanje...

Ni problem. Jaz še tudi nisem bla na maratonu pa pravijo, da se za tekača to menda spodobi. Hm, mogoče pa kdaj. Samo bo treba še malo nabirat te km :D Se torej vidimo na štartu :D Bomo skupaj premagovali mraz, da se bo kar kadilo :wink:
Uporabniški avatar
 Hojca
Evo,dogovorjeni :D ...najprej obkrožim Ljubljano (z avtom seveda :wink: ), zadnjo sopotnico poberem ob 8h, potem pa polna yariska via Litija. :laola
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:Evo,dogovorjeni :D ...najprej obkrožim Ljubljano (z avtom seveda :wink: ), zadnjo sopotnico poberem ob 8h, potem pa polna yariska via Litija. :laola

Juhuuu, s Štajerskega konca najprej v Laško pridrsa Levinja, potem pa skupaj zaorjeva do Litije :clap: :laola . Komaj čakam, to bo spet super trening, bravo polžki. In da veste, nekaj novega se že pripravlja :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
V Litiji rahlo sneži. Čeprav imam drugače rada sneg, tokrat upam, da ga ne bo preveč zapadlo, da vam ne bo treba ravno orati :D .
Piškoti so pečeni, sladki in kalorični, ampak saj bomo vse porabili :oops: .
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:V Litiji rahlo sneži. Čeprav imam drugače rada sneg, tokrat upam, da ga ne bo preveč zapadlo, da vam ne bo treba ravno orati :D .
Piškoti so pečeni, sladki in kalorični, ampak saj bomo vse porabili :oops: .

Alenka, pa ne pozabi na čajčka, baje bo mrzlo :wink:
Prespimo še današnjo noč in potem gasa :laola
Uporabniški avatar
 Z*
Raje kuhančka, punce, bo za toploto in za železo. :mrgreen: Treba na zdravje mislit. :lol:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Z* napisal/-a:Raje kuhančka, punce, bo za toploto in za železo. :mrgreen: Treba na zdravje mislit. :lol:

Bomo kar kakšnega takratkega zvrnile, če bo treba. Poleg čaja seveda :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Bo šlo po polžje že do Litije :oops: , si bom pela, da bo krajši čas. Levinjo je zamedlo :? in pridem sama :(
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Bo šlo po polžje že do Litije :oops: , si bom pela, da bo krajši čas. Levinjo je zamedlo :? in pridem sama :(

Koliko pa je potem tam okoli vas na novo snega? :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
Pajo, pri nas je bilo včeraj 6 cm, potem ga je nasmetilo malček čez noč, kakšen centrimeter...samo Levinja je bolj v hribih, pa klanec in še peš če ni pluženo, ne bi šla jaz tam dol :wink: . Ceste so bolj tako, bo šlo počasi, pa sigurno. Se vidimo :laola
  • 1
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 321
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA