prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lepo je bilo. Prava ekipa in številčna. Vreme je Rajko zrihtal v nulo, ali je pa je Rajkota zrihtalo Vreme.
Krenilo nas je sedem pravočasnih in en zamudnik :lol:
Na cilj nas je prišlo tudi sedem, ker so najhitrejšega čakale še neke druge obveznosti.
Počeli smo vse mogoče, edino kepat smo se pozabili.
Sprobavali smo spremenjeno progo in iskali oznake ... našli smo cilj.
Čestitke vsem, ki smo ta dan uživali v naravi.
Aja, s peto sem imel velike težave in sem po poti zaužil kar tri protibolečinske. Na snegu malo bolj slabo primejo :wink:
Drugače pa je treba povedat, da imajo pri Sirku in pri Gaubeju odlično vino, medtem ko je pri Snežinki pizza odlična ... gibanica pri Gaubeju in juhica, pa kruhki ... dosti!
Uporabniški avatar
 5r002
Bravo!! :clap: :clap:

ZdravkoC napisal/-a:
Drugače pa je treba povedat, da imajo pri Sirku in pri Gaubeju odlično vino, medtem ko je pri Snežinki pizza odlična ... gibanica pri Gaubeju in juhica, pa kruhki ... dosti!

Vidm da ste mel kar dost okrepčevalnic... :D ;)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
5r002 napisal/-a: Vidm da ste mel kar dost okrepčevalnic... :D ;)

Saj veš Peter, tekma je tekma, zimsko veselje ti pa nihče ne more vstran vzeti :lol:
Uporabniški avatar
 5r002
ZdravkoC napisal/-a:
5r002 napisal/-a: Vidm da ste mel kar dost okrepčevalnic... :D ;)

Saj veš Peter, tekma je tekma, zimsko veselje ti pa nihče ne more vstran vzeti :lol:

Vem, vem... že zarad tega se splača it v take kraje! :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Človek bi imel občutek, da ste samo jedli, pa vem,da niste. Po dveh letih smo (ste) trofli spet v pravo zimo :laola . Pogrešam fotke, pa za kakšen GPS zapis bi tudi prosil :wink:

Sicer pa če se mi kdo pridruži, nameravam zimsko "pononovitev" opraviti naslednjo soboto. Sneg bo, temperature pa bodo bolj spodobne, lahko pa se dogovorimo tudi za kašno bolj humano jutranjo uro :lol: . Če nas bo več pa še naročimo gibanico, al pa krofe, ker je pustna sobota :wink:
 Maryet
V soboto zjutraj ob 07.00 smo se pred gostilno Belna v Šentilju zbrali - Zdravko, Marko, Vera, Tomaž, Helena, Srečko in jaz. Leon nam je sporočil, da bo zamudil in naj startamo brez njega saj nas bo dohitel. V Sladkem vrhu , kjer smo se ustavili na kavici, nas je ujel. Skupaj smo nadaljevali v pravi zimski idili in uživali.
Pri Snežinki, kjer smo si privoščili pizzo, nas je zapustil Tomaž, ostali pa smo nadaljevali proti cilju z vmesnim postankom še seveda pri Gaubeju, ki nas je postregel s toplo juho in gibanico.
Prilagam nekaj fotk:
:arrow: https://picasaweb.google.com/1021587199 ... CI8OW8lQE#

Hvala vsem za prijetno druženje
Uporabniški avatar
 markor
Jep, vredi smo se imeli.. 8)
Zadnjih cca 10km mi je bilo malo "hard", a ni, da bi se človek preveč pritoževal.. :roll:
V zadnji zanki je Semjul suvereno krmaril po goricah in gozdovih - človek je tu doma! :clap:
Je pa res recesija - še Belna je bila že ob sedmih zaprta! :oops:
Če bi šli dan kasneje bi verjetno imeli težje pogoje.. :D
Gps "Šentiljska pot winter edition" bom pa prilepil, samo da ga najdem.. :wink:
Hvala vsem za družbo, krasni ste bili! :clap:
lp
m
Uporabniški avatar
 oranžni
Ooooo, to pa ne, saj dva dni stare šamrole so tudi dobre :) :) :) :) :)
Uporabniški avatar
 bernarda
oranžni napisal/-a:Ooooo, to pa ne, saj dva dni stare šamrole so tudi dobre :) :) :) :) :)

:D :D :D ....samo, če so brez file...... :wink: ......bo pa Šentiljska brez šamrol :D
Uporabniški avatar
 semjul
:D

v res lepem zimskem okolju in prijaznih temperaturah okrog minus deset (glej slike, brez rokavic) sem zaradi zarečenega kruha zamudil na start. Od doma sem se podal še z rezervo, ampak sukajoči in dele puščajoči avto pred menoj me je spustil mimo prepozno.
No do šentilja sem zamudo nadoklnadil in nadaljeval v prijetni družbi. nagazil in natekal sem se dodobra, venomer smo nekaj jedli in pili in se imeli fajn. Pa kljub temu sem bil vesel cilja, kar niti zaprta Belna ni pokvarila. Smo se pač okrepčali na pumpi MOL. In mislim da sem nekaj govoril, da se odslej vedno okrepčam tam. Tako malo iz trme hehe.
Vsem, ki ste ostali doma, pojdite to soboto z Rajkom, sigurno vam ne bo žal.
 hoja
Zares lepa pot,prvič osvojena, v čudovitem zimskem vzdušju,je za nami.Strah je pozabljen,
ostaja pa tista čisto ta prava merica strahospoštovaja do vseh,ki ste me sprejeli v ekipo.Hvala za uvidevnost.Na šentiljsko se sigurno še vrnem,samo da se koleno pocajta.
Da vidim,kako to zgleda v zelenem.Zeleno za zeleno ha ha ha!
Uživajte!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
hoja napisal/-a:Želja je velika, strah pa še večji. Pa ne zaradi vremena.... kako vas dohitevat?
Bo malo uvidevnosti???

Strah je bil odveč, a ne? Čestitke :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA