prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Današnji mraz bom jaz še prešpricala, se vidimo naslednji teden. Bom pa verjetno izkoristila popoldanski sonček za eno pasedžato iz službe proti domu, Rožnik mi je itak na poti. Jutranjega sem že obdelala :wink:
Loni napisal/-a:Današnji mraz bom jaz še prešpricala, se vidimo naslednji teden. Bom pa verjetno izkoristila popoldanski sonček za eno pasedžato iz službe proti domu, Rožnik mi je itak na poti. Jutranjega sem že obdelala :wink:

Naj ti bo...ampak drug teden pa ni izgovorov...heheheh :lol:
Da slučajno kdo ne bo mislil, da nismo tekli :lol: je potrebno vsaj za arhiv kaj napisati...

Zbrala se nas je prav luštna druščina...koliko nas je bilo...hm..hm...mislim, da 13 (med njimi tudi dve K-Rožnikarski novinki :clap: )in dva štirinožna predstavnika...

V glavnem lepo zaoKRožili po lepi snežni podlagi potem pa smuknili na toplo k Maratoncu na kakavček z dodatkom... :lol: (Hvala Mojculja :D )
ROSI64 napisal/-a:Enkrat bi pa tudi jaz rad spoznal celo ta dolgo progo K-Rožnika :D
pa ne samo tisti del na začetku :lol: :lol:
je pač tako, da teh profičev ne moreš sledit :?

Sicer ne vem o kakšnih profičih ti govoriš, ker na K-Rožniku smo samo "turisti"... :lol: :lol: :lol: ...drugače pa sploh ni problema, se bomo zmenili in enega skupaj obrnili. :D Ti se le prej pofočkaj tukaj gor potem pa akcija. :D

Se pa spomladi, ko bo dan že občutno daljši obeta še malenkost podaljšana varianta "ta dolgega K-Rožnika"...jupi... :D

Cormi napisal/-a:
Sukar napisal/-a:prid na ta dovgi grog,te izzivam :D

mmmm...na grog :roll: sej to je pa dost, da v Maratonca pridemo :lol: :lol:

:lol: :lol: to je pa tudi res...mogoče ga bo pa s sabo prinesel... :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:Enkrat bi pa tudi jaz rad spoznal celo ta dolgo progo K-Rožnika :D
pa ne samo tisti del na začetku :lol: :lol:
je pač tako, da teh profičev ne moreš sledit :?

Se pridružujem, ampak kaj, ko si tudi ti zame prehiter. Kaj pa če se zgubim? :-- Sama samcata :?
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA