prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 miciM
Pozdravljeni,
do konca februarja lahko člani tekaškega foruma kupujete v vseh Tomas sportih se pravi tudi pri meni :wink:, na Čopovi, tekaške čevlje in tekstil po 20% nižji ceni, (kar pomeni 20% popusta, :lol: :lol: )

:wink:

p.s.: saj to pa verjetno veste, da se popusti med seboj ne seštevajo ali množijo itd... :--
Uporabniški avatar
 miciM
Ja tudi, če si član Superge.si, seveda pa se lahko včlaniš, poglej pogoje.

Uporabniški avatar
 bernarda
miciM napisal/-a:Pozdravljeni,
do konca februarja lahko člani tekaškega foruma kupujete v vseh Tomas sportih se pravi tudi pri meni :wink:, na Čopovi, tekaške čevlje in tekstil po 20% nižji ceni, (kar pomeni 20% popusta, :lol: :lol: )

p.s.: saj to pa verjetno veste, da se popusti med seboj ne seštevajo ali množijo itd... :--

Pri meni se množijo :twisted: .......drugače bi že bila pri tebi na Čopovi :D .Bom morala počakati na naslednje znižanje :wink:
 muci
miciM napisal/-a:Ja tudi, če si član Superge.si, seveda pa se lahko včlaniš, poglej pogoje.

kak pa dokažeš da si član tekaškega foruma oz. kako to zavedeš v naročilu, preko interneta, da bo upoštevan 20% popust?
Uporabniški avatar
 miciM
Oj obvestilo za vse:
ker je na Superge.si vse -5%, vam zaupam še promo kodo TFR15 za še dodatni popust v višini 15% (15+5= 20%)To je edini popust, ki se je seštel :lol: :lol: :lol: :lol: , tako, da smo si na jasnem :-- .
No jaz sem sedaj v službi, ker pa vas imam rada bom tudi jutri do 14.00

Uporabniški avatar
 husein
A je v marcu še kakšen popust možen (ko je pred nami Kraški maraton)? 8) Mi ga v februarju ni bilo dano izkoristit :?
Uporabniški avatar
 miciM
Ja seveda,sedaj pride na vrsto Sežana, pa tudi veliko drudih tekov, zato odločitev, da popust ostane do PREKLICA :D :D :D .

Uživajte in "pridno" tekajte

Uporabniški avatar
 husein
miciM napisal/-a:Ja seveda,sedaj pride na vrsto Sežana, pa tudi veliko drudih tekov, zato odločitev, da popust ostane do PREKLICA :D :D :D .

Kako pa uveljavim popust, če kupim prek Superge.si? Tista promo koda TFR15, mi namreč ne dela. Hvala.
Uporabniški avatar
 miciM
husein napisal/-a:
miciM napisal/-a:Ja seveda,sedaj pride na vrsto Sežana, pa tudi veliko drudih tekov, zato odločitev, da popust ostane do PREKLICA :D :D :D .

Kako pa uveljavim popust, če kupim prek Superge.si? Tista promo koda TFR15, mi namreč ne dela. Hvala.

Ne sedaj dela samo na uporabniško ime (nickname), ki ga poveš v trgovini ob nakupu, veselo nakupovanje :D .

Uporabniški avatar
 bor©
miciM, jaz bi pa kupil XA PRO 3D ULTRA 2 dcloud SS12 Salomon L12050000 št. 42 2/3, a jih v MB žal nimajo. Sedaj pa ne vem kako uveljavit ta popust. A bo prijela ta šifra, če jih naročim preko Superge.si?
Uporabniški avatar
 bor©
miciM napisal/-a:Ne sedaj dela samo na uporabniško ime (nickname), ki ga poveš v trgovini ob nakupu, veselo nakupovanje :D .

Sem šele sedaj opazil. No, bil sem v trgovini v MB in so mi rekli, naj se poskusim preko mejla dogovorit v LJ za ta popust in da pošljejo copate v MB kjer bi jih prevzel. Žal ne vem na koga se obrnit. Hvala za morebitno pomoč.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA