Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Bravoooo, še malo pa bomo imeli TF Polžjo tekaško ligo in bomo skupne teke med prireditve vpisovali :laola .

Janika je vrgla rokavico, jaz sem jo pograbila, Pajo pa zagrabil :clap: :--

Kaj pravite na nedeljski skupni tek okoli Šmartinskega jezera? en krog cca 10 km, kdor hoče gre enega, drugi dva, štart ob 9.00, postojanka zagotovljena :D , vreme pravijo tudi (+7)

Prijavljeni:
1. Lenči
2. Pajo
3. Levinja
4. Ksenija
5. ???

Polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
Šmartinsko jezero ... ma le kje je to :lol: :lol: :lol: ?
Vsekakor pridem za en ali dva krogca. Vse je odvisno kako se bo odvijalo v soboto.
Pite, ki je bila pečena za nedeljo ni več bo pa padla nova :-- :-- .
Uporabniški avatar
 Asparagus
Če bom v soboto doma, pridem v nedeljo na Šmartinsko na en krog :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Če bom v soboto doma, pridem v nedeljo na Šmartinsko na en krog :D .

Superca :laola
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:Kaj pravite na nedeljski skupni tek okoli Šmartinskega jezera? en krog cca 10 km, kdor hoče gre enega, drugi dva, štart ob 9.00, postojanka zagotovljena :D , vreme pravijo tudi (+7)

Prijavljeni:
1. Lenči
2. Pajo
3. Levinja
4. Ksenija ??
5. Asparagus ?
6.

Vreme brez dežja je zagotovljeno, samo sončka na nebu ravno ne bom obljubljala :D ...bo pa v naših srčkih :clap:

Pajo, a bi lahko pobral Ksenijo v Zagorju, pa prideta do mene in gremo skupaj ?
Uporabniški avatar
 lenči
No, takole je to, če te povabi Levinja na tek, ne moreš reči ne :D . Samo km ima malo čudno definirane, iz 10 jih je danes nastalo 12 :lol: . Pa je bilo luštno, le tisti makadamski del je bil nesplužen in zameti in sva hodili, da ne bi bilo kakšne poškodbe...je le nedelja tukaj :clap: . Sva se naklepetali, pa še malček hitreje nama je uspelo iti kot zadnjič :oops: .
Komaj čakam nedeljo, to bo spet užitek. Medve z Levinjo greva dva kroga :clap: . Pa še vreme je cel dan brez padavin, juhu :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:No, takole je to, če te povabi Levinja na tek, ne moreš reči ne :D . Samo km ima malo čudno definirane, iz 10 jih je danes nastalo 12 :lol: . Pa je bilo luštno, le tisti makadamski del je bil nesplužen in zameti in sva hodili, da ne bi bilo kakšne poškodbe...je le nedelja tukaj :clap: . Sva se naklepetali, pa še malček hitreje nama je uspelo iti kot zadnjič :oops: .
Komaj čakam nedeljo, to bo spet užitek. Medve z Levinjo greva dva kroga :clap: . Pa še vreme je cel dan brez padavin, juhu :laola

Kriva, kriva, kriva :-- . Te bom naslednjič peljala na kak hrib, kot je Vimperk ali še bolje Gora Oljka :idea: . Me zanima,če boš potem še kakšno rekla grede dolžine po ravnini?

Polžki uživajte .....
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Kriva, kriva, kriva :-- . Te bom naslednjič peljala na kak hrib, kot je Vimperk ali še bolje Gora Oljka :idea: . Me zanima,če boš potem še kakšno rekla grede dolžine po ravnini?

Polžki uživajte .....

Ja, ja, v takšen hrib pa zame ni teka, to je hoja :-- . Gor in dol okoli Šmartinskega še gre, brez da dobim morsko bolezen :lol: . Glede dolžine pa ne bom nič rekla....razen, da je pretiravanje škodljivo...pa saj bo še dovolj dolgih tekov :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Juhuu, kako bo luštno jutri. Levinja in Ksenija prideta, Asparagus mogoče, pa saj ni važno, ali bomo tri ali štiri mušketirke :clap: , teklo se bo :laola .
Uporabniški avatar
 Asparagus
Danes sem doma, torej jutri pridem :D .
Domnevam, da se dobimo pri restavraciji, tam kjer je ladjica?
Natisnila sem si zemljevid iz Google maps, ki pravi, da imam do tam slabo uro in četrt.
Tekla bom samo en krog, ker se mi mudi domov.
Če Kseniji to ustreza, se lahko pelje z mano, ker grem čez Zagorje?

Se vidimo :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Juhuu, Alenka, te Ksenija pokliče in se dogovorita. Dobimo se pa spodaj na parkirišču pod brano, ne bomo šli gor do ladjice, se naredi lepši krog. Če kaj ne bo jasno, po pokliči za navodila :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Štiri polžje mušketirke so se pred štartom postavile pred fotoaparat :clap:
Slika
V prijetno klepetalnem tempu smo zagrizle v prvi krog. Sonček je dajal neverjetno energijo in en dva tri smo bile na 5,5 km , kjer je Levinja pripravila okrepčevalnico :clap: . In nato spet gori doli do cilja. Prvi krog je minil kot bi mignil. Sledil je kuhanček in pita, nato pa sva medve z Levinjo zagrizli še v drugi krog :oops: . Uh, ko ona vklopi turbo, pa ni šale :-- . Do okrepčevalnice je samo vlekla, jaz pa zasopihano sledila :lol: . Mhm, ne, aja, sem še spravila iz sebe, več pa ne :wink: . Kratek postanek za čajček in gasa naprej. Veter nama je že nagajal in sva po ravnem mislili, da greva v klanec :twisted: . Vendar sem grizla in grizla in na koncu sva drugi krog oddelali 6 minut hitreje :D . Uh, zelo zadovoljna in hvaležna Levinji, da me je vlekla naprej :clap: .
Torej, takole se nam je pa lepo godilo na progi:
P1090369 (528 x 396).jpg

Sem pozabila povedat, da ponavljamo vajo :clap: ...objava sledi :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Na Štajersko sem šla po novo zalogo tekaške motivacije, ki jo imata Lenči in Levinja na pretek :clap: . Po dolgem času sem spet tekla s Ksenijo :D .
Okrog Šmartinskega jezera so kar konkretni klančki; Levinja in Lenči sta opozarjali še na poti, ki jih danes nismo uspele obdelati. Vreme je bilo tako lepo, da so rokavice in kapa ostale v žepih :oops: .
Obvezno pridem še, sploh zdaj, ko točno vem, kam je treba :wink: .

Mogoče mi je edino malo žal, da si nisem vzela časa in opreme in se sprehodila ob jezeru, opazovala naravo, potipala vodo...med tekom smo ves čas klepetale, potem pa se mi je mudilo domov kuhat kosilo :( .
Uporabniški avatar
 lenči
No, če še kdo potrebuje malo motivacije, jo bomo spet izvažali :laola . Dogovor je naslednji:

Tek TF Polžje sekcije 11.3.2012 ob 9.00 na Šmartinskem jezeru :laola

Vse ostalo smo povedali že v prejšnjih postih :clap: , lepa narava, razgibana proga (no, morske bolezni ravno ne dobiš :-- ), odlična družba, papica, pijačka...ni da ni :clap: :laola . Tempo lepo počasen oba kroga, postojanka bo na začetku in vmes, vreme bo tudi :clap:

Seznamček :

1. Levinja
2. Lenči
3. Ksenija
4. Asparagus ?
5. IRA ?
6. Pajo
7.

No, pa se pofočkajte, da vemo, kako na veliko bomo organizirali fešto :lol: .
  • 1
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA