prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
markor napisal/-a:
Vreme napisal/-a:.... pa za kakšen GPS zapis bi tudi prosil :wink: ....

..želja uresničena.. 8)
lp
m

Superca, sem hotel videti, če ste ga kaj svirali po svoje, pa ste ga :lol: . Pa nič ne de, bom šel v soboto po točno določeni poti, predvsem za to, da bomo na spletni strani Planinskega društva osvežili GPS zapis poti :D

Če je kakšen junak za soboto, naj se javi, drugače bom pač užival čisto sam... upam, da bodo pri Gaubeju imeli kakšen višek gibanice :mrgreen:
Uporabniški avatar
 markor
Vreme napisal/-a:... če ste ga kaj svirali po svoje...

:mrgreen:
..če me spomin ne vara smo ga kvečemu nekaj "sirkali", drugače pa po krogcih.. :D
lp
m
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Odstopanja:
pred Ceršakom nismo šli čez travnik, temveč po cesti
pri Sirku po starem
pred ZgVelko nismo prečkali klanca pod el. vodom, temveč po cesti naprej
pri povratku iz Lovskega doma na Vranjem vrhu telovadba po cesti in nazaj
dva cestna ovinka sta markirana čez hrib, šli smo okrog po cesti

Ostalo menim, da je bilo vse po novem
Uporabniški avatar
 Vreme
Da ne bo pomote, nimam nič proti temu,da ste ga šibali po svoje. Sem pač mislil, da bom prej prišel do GPS sledi na novo zarisane poti, pa bom očitno moral počakati do sobote :D
Uporabniški avatar
 semjul
:D

mislim, da smo po večkratni ponovitvi Šentiljske dobro zastavili novo pot, res pa je, da v zmrznjenem stanju podlage ni bilo smiselno k Sirku iti po isti poti gor in dol. Seveda se bom počasi adaptiral na spremenjeno traso, ampak za enkrat je bilo preveč :lol:
No, smo ti pa prepustili častno vlogo Rajko, da prvi snameš GPS poti, (se pravi brez krajšanja :-- ) in jo objaviš.
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Me je zanimalo, kje si šel do Sirka :lol:

Aja , ti manjka šeSirkov krog :--

V resnici jaz do Sirka nikoli ne grem, razen seveda če grem po celi Šentiljski.

Vidiš pa tudi vse!! :x
Uporabniški avatar
 Vreme
Na žalost ni uspelo. Prvi znaki,da ne bo šlo do konca so se pokazali po sedmih urah, po devetih malo po Šentilju pa ni šlo več. Govora je seveda o Garminu Torej nič ne bo z "novo" GPS sledjo :bum: , no ja glavne nove spremembe pa so le vidne :wink:

Jaz se seveda nisem dal in opravil s Šentiljsko šestič, prvič letos :D
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA