prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
Včerajšnji dan je bil nekaj čisto drugega, kot pred tednom dni. Vreme si je pač naročil vreme :lol: , čeprav v resnici na ljubo bi raje bil zraven prejšnjo soboto... Tokrat me je čakalo zraven gaženje pa snegu (ne duha ne sluha o gazi od prejšnje sobote), blato, led, no tudi nekaj suhega terena in asfalta je bilo.

Glede na to, da sem se na pot podal sam, v resnici sem si na koncu celo zaželel biti sam, sem še v trdi noči pričel v Sladkem Vrhu. Tema kot v rogu in čeprav sem imel lučko sem na poti proti Sirku na domačem terenu zalutal. :? Pa ne za dolgo, sem hitro ugotovil, da nekaj ni vredu. Orentacija v temi je pač čisto nekaj drugega,kot čez dan. Očitno bo to izziv za kdaj drugič 8) . V Lokavcu se je začelo svetliti in vzhajajoče sonce za oblaki mi je dajalo prav nek poseben občutek. Žiga pri Snežinki nisem dobil, ker je bila še zaprta, Sirke pa tudi nisem budil :lol: , zato pa sem se za dalj časa ustavil pri Gaubeju. Saj od tam ne moreš kar tako hitro naprej. Topel čaj, domači kruh (gibance od prejšnje sobote pač ni ostalo), prijazen klepet in po dobrih dvajsetih minutah sem že spet na poti. Naslednja postaja v Šentilju pri Belni. Tokrat je bil odprt :D. Kmalu po Šentilju mi odpove Garmin. Ne vem, ali sem ga preslabo napolnil, ali pa počasi odpoveduje. Ni se mi še zgodilo da bi Garmin prej odpovedal kot jaz :mrgreen:. Ta zadnji del od Šentilja do Sladkega Vrha je bil prav pravljični, celo Beli vrh si je tokrat zasluženo prislužil svoje ime. :lol: In po dobrih 12. urah spet doma. Na mizi pa me je čakala nagrada, pustni krofi :clap:

Se pa že veselim ponovnega snidenja s Šentiljsko spomladi, počasi se že formira skupinica, ki čaka na lepše in toplejše vreme :wink:

Pa še nekaj slikic
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo Vreme!!! :clap: :clap:
Vreme napisal/-a:Se pa že veselim ponovnega snidenja s Šentiljsko spomladi, počasi se že formira skupinica, ki čaka na lepše in toplejše vreme :wink:
:juhuhu: :D
Uporabniški avatar
 Loni
še1PR napisal/-a:Bravo Vreme!!! :clap: :clap:
Vreme napisal/-a:Se pa že veselim ponovnega snidenja s Šentiljsko spomladi, počasi se že formira skupinica, ki čaka na lepše in toplejše vreme :wink:

:juhuhu: :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
še1PR napisal/-a:Bravo Vreme!!! :clap: :clap:

Evo lepše in toplejše vreme je tu. Torej izgovorov ni več :-- 7.4. je tisti datum, ko se bomo podali po "spomladanski" Šentiljski poti. Vabljeni! Bo v nedeljo bolj pasal velikonočni zajtrk :wink:
Uporabniški avatar
 bor©
Vreme napisal/-a:Evo lepše in toplejše vreme je tu. Torej izgovorov ni več :-- 7.4. je tisti datum, ko se bomo podali po "spomladanski" Šentiljski poti. Vabljeni! Bo v nedeljo bolj pasal velikonočni zajtrk :wink:

Sem zraven. Komaj čakam!
 hoja
Vse lepo in prav, ampak kdo bo pa pripravil vse tisto za velikonočni zajtrk?
7.4. res ne bo šlo, to soboto 31.3. pa ja.
Je kaka možnost za ta termin? :?
Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Hoja, pa ne mi rečt,da ravno ti pripravljaš velikonočni zajtrk :wink: Glede na to, da se nas je nabrala že kar lepa skupinica bomo ostali pri datumu 7.4. s štartom ob 6:30 izpred Belne.

Aja, pa na gibanico baje ne smem pozabiti :--

Bomo pa to soboto nekateri čisto iz enega drugega razloga hodili po delu Šentiljske poti od Sladkega Vrha do Šentilja. 8)
Uporabniški avatar
 Vreme
Hoja, saj šunko tudi jaz režem, ampak to je komaj v nedeljo zjutraj, do tedaj pa ja bomo že doma :wink: . Če pa se to soboto srečamo, te pa se še vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Evo razloga zakaj smo se nekateri danes potepali po delu Šentiljske poti. Planinsko društvo Paloma je namreč danes v sklopu praznovanja 10. obletnice Šentiljske poti, svetovnega dneva voda in občinskega praznika občine Šentilj postavilo informacijsko-izobraževalno tablo ob reki Muri

Slika

Nabralo se je kar nekaj čez 60 pohodnikov, ki so po postavitvi informacijske table krenilo po Šentiljski poti od Sladkega Vrha do Šentilja. Midva z Borcem sicer nisva dolgo zdržala v pohodniškem tempu, pa sva ga mahnila kar naprej po svoje... beri dober treninga za naslednjo sobtoto :D

Slika
 hoja
Rečeno-storjeno! :clap:
Z Z* sva danes opravili s Šentiljslo potjo.Štartali sva nekaj minut po 6h -pred Belno.
Kmalu naju je pozdravilo jutranje sonce, ki je skozi dan kar dodobra pregrelo najini telesi.
Na poti sva še malenkost štrikali :lol: , si nabrali še kakih dotatnih 5-6 km, tako da se je tudi Garmin utrudil in nekje na 2/3 poti zaspal.Kljub vsemu sva po 9-ih urah dodali prvi (oziroma zadnji) žig pri Belni.
Vsem, ki se boste na pot podali naslednjo soboto, prožen korak, lepo vreme predvsem pa veliko uživancije. :D
LP
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA