povezave na uradne koledarje rekreativnih prireditev, osebni koledarji, ...

Moderator: ero

dragons
Odlična stran!Moram pa reči da se že čuti vpliv Tekaškega foruma.Mislim da bodo organizatorji dvignili nivo predstavitev samih tekem. A obstaja kje še kakšna spletna stran kjer dobiš opise in profile prog v takem merilu kot prav na tem forumu.Na žalost ne!
Uporabniški avatar
 milkec
Mogoče ni v kontekstu, ampak sem se včeraj razjezil in kupil stalno številko in zdaj pač "moram" hoditi na prireditve! Mi je pa ful fajn, ko jo imam!
Uporabniški avatar
 Dule
Jaz je pa ne bom vzel (stalne številke). Po izkušnjah iz lanskih tekov bom na primorskih tekih samo še na Socerbu pa Sežani(tam bodo posebne številke) potem pa bom rajžal po drugih koncih lepe naše Slovenije 8) .
Uporabniški avatar
 milkec
Saj vem kako je to, ampak se mi tako fajn zdi, ko jo doma gledam in za začetnika se mi to zdi super vzpodbuda in motivacija.
 dragons
Sestanek je bil dne 28.11. 2005 v Slapu.

Glavni zaključki:

Organizacijski odbor: - ostaja isti, koordinatorji
-za članske teke g. Štok Peter GSM 041 343 841
pomaga mu g. Španič Veselko GSM 031 737 231
-za mladino g. Hrovatin Darko GSM 031 335 576

Število tekov je isto kot lani, s tem da nebo teka na Vogrskem, nov pa je jesenski tek v Podgorju pod Slavnikom.

Pravila se niso spremenila. Še vedno se točkuje na isti način, za točkovanje šteje 10 tekov (7+3). Sedem tekov pomladi- vključno s tekom v Dobravljah in trije teki jeseni.

Štartnina: zaenkrat ostane nespremenjena 1500 Sit člani in 300 Sit mladina.

Štartne številke: z letom 2005 bodo nove številke tako za člane,kot tudi za mladino

Kategorije:
-za člane isti razpon kot lani
-za članice: kategorija K do 24 let
kategorija L (od 25 do 34 let)
kategorija M (od 35 do 44 let)
kategorija N (od 45 do 54 let)
kategorija O nad 55 let

Ocenjevanje organizacije tekov:-do pomladi se izdela priporočila za organizacijo !

Oglaševanje tekov:-glavni sponzor tekov Primorske novice bo objavljal poročila s tekov ob torkih ali pa sredah

Podrobnejša navodila bodo objavljena na portalu DLT Filipides.
Uporabniški avatar
 MihaPR
:shock: kako ne bo v Vogrskem :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA