Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mac
Kdaj pri oštji, jih nabereš tolko? Jst sm kumi pr 35.[/quote]

Sej ti bulš da mal počivaš v primerjavi z mano. :-- Bi ti pa z veseljem pomagal, da dvigneš številko če se srečamo
Uporabniški avatar
 Miroslav
Po neuspešnem projektu 100 dni teka prez pavze sedaj izvajam nov projekt:
- 100 dni pavze brez teka! :lol:
Danes je že dvanajsti dan. :(
Uporabniški avatar
 Vreme
Miroslav napisal/-a:Po neuspešnem projektu 100 dni teka prez pavze sedaj izvajam nov projekt:
- 100 dni pavze brez teka! :lol:
Danes je že dvanajsti dan. :(

100 dni pred 100km tekom v Bielu nič. Počivam :wink:
 bauc
Dobro napojen in zmerno nahranjen grem luštno desetko gori - doli po Slovenskih goricah. Trenutna temperatura v domačem kraju je 12°C ob sončnem vremenu. Jiiihaaa!
:D 8) :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
"NI DNEVA BREZ TEKA"

Meni kot kaže ni usojen :( prvič končal pri 66. dnevu, pri drugem poizkusu pa pri 52. dnevu. :( Jaz bi, telo pa noče. :--(

Danes že 3.dan brez teka. :--(
Uporabniški avatar
 Miroslav
ROSI64 napisal/-a:"NI DNEVA BREZ TEKA"

Meni kot kaže ni usojen :( prvič končal pri 66. dnevu, pri drugem poizkusu pa pri 52. dnevu. :( Jaz bi, telo pa noče. :--(

Ne se sekirat. Tudi jaz sem imel blodno idejo o 100 dnevih teka. Pa imam od tega samo poškodovano koleno, tako da sem že dva tedna out in bogve koliko bom še. :roll:
Eni pač nismo za tolikšne razdalije. Ko bom spet lahko tekel, bom srečen, če bom lahko vsaj vsaki drugi, tretji dan. Še na kolo zdaj ne morem. :?
Pa srečno!
:D
Uporabniški avatar
 5r002
Miroslav napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:"NI DNEVA BREZ TEKA"

Ne se sekirat. Tudi jaz sem imel blodno idejo o 100 dnevih teka. Pa imam od tega samo poškodovano koleno, tako da sem že dva tedna out in bogve koliko bom še. :roll:
Eni pač nismo za tolikšne razdalije. Ko bom spet lahko tekel, bom srečen, če bom lahko vsaj vsaki drugi, tretji dan. Še na kolo zdaj ne morem. :?
Pa srečno!
:D

ajoj! :( fanta, pozdravta se!!
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA