prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Vreme
Saj vem, da je že veliko tem odprtih na podobno temo, pa vseeno. Že nekaj časa iščem tekaški bidon, po možnosti čim manjši recimo 2,5 dl, katerega bi lahko zataknil na tekaški pas. Sem že preiskal celi splet pa ne najdem nič pametnega :? Če se ne motim je nekaj podobnega nosila Ruth na Spartathlonu, a kdo ve, kje bi se dalo to stvar dobiti??

Finta je v tem, da mi na vseh tekih zelo odgovarja uživanje tekočine na vsake 2-3 km, za kar poskrbijo prireditelji tako ali tako na večini tekem oz maratonih. Kolikor opažam pa je na ultramaratonih stvar precej drugačna. Na Balaton Supermarathonu so recimo okrepčilne postaje tam nekje na 7 km. Če bo vročina,kot je bila te dni, se bojim da bo zame to preprosto premalo, zato bi imel seboj en mali bidonček, ki bi ga zataknil za moj tekaški pas, polnil pa bi ga na okrepčilnih postajah, tistih nekaj požirkov pa naredil nekje vmes.
Borc hvala za linke. Samo jaz ne sprašujem za pasove s flaškami, ampak samo za eno flaško, ki bi imela tekšen nosilec, da bi si ga lahko zataknil za pas, tudi od hlač :wink:
Vreme....sedaj, ko berem tvoje vprašanje, sem se spomnila, da imam sama tako flaško doma.Dobila sem jo za dar, nisem jo še uporabila, tako, da ti info,kako se obnese... ne morem dati, ... je pa dejansko taka po kakšni sprašuješ.Lahko bi se dala za hlačni pas....nosi v roki, ima celo prostor za gele....je od SALOMONA,cca 600 ml. Upam, da sem ti saj malo lahko pomagala :wink:
Bernarda hvala, verjetno si mislila TOLE , ali pa TOLE ?? Kot zakleto pa Salamonove trgovine ni v Mariboru, da bi si to ogledal :(

Sem pa našel še nekaj zanimivega - TOLE, se mi zdi, da je to kot nekakšne mali meh, brez cevke seveda ;)
Vreme napisal/-a:Bernarda hvala, verjetno si mislila TOLE , ali pa TOLE ?? Kot zakleto pa Salamonove trgovine ni v Mariboru, da bi si to ogledal :(

Sem pa našel še nekaj zanimivega - TOLE, se mi zdi, da je to kot nekakšne mali meh, brez cevke seveda ;)

Nekaj podobnega....ampak, se mi zdi, da je moje boljše....ker jo lahko držiš tudi v roki, seveda ne za bidon........mogoče pa je kaj v bližini čez mejo, kakšna trgovina , če te pot zanese kaj v Graz.....po moje da tam je, Giga sport , Intersport ..... bi tudi imel,..mogoče... še kakšen drugi izbor tega blaga :wink:
TOLE sem jaz na prvem teku zgubila, po domače povedano, denar je bil res stran vržen. Imam pa iz RunnersPointa eno podobno zadevo, katere pa do sedaj še nisem uspela zgubiti, samo sem pogledala na splet, je trenutno nimajo v ponudbi, 175ml oranžna flaška in etui, skozi katerega napelješ pas za startno številko. Nekaj podobnega TEMU, samo da imam samo eno flaško.
TOLE pa prodajajo za vogalom moje službe.
Loni pri drugem TOLE ti ne dela link, pri tretjem TOLE pa ne vidim,kje bi si to zataknil za pas tako,da mi nebi bingljalo ;) , se pa mi zdi ta flaška zelo zanimiva in praktična.

Scooby, tisto prvo flaško katere link si dal imam, ampak ni primerna za pas, odlično pa se drži v roki. Jaz pa tega ravno v roki nebi držal 42 km in več. Sicer pa hvala za idejo z vrečkami za magnezij, bom sprobal v Iglu športu :wink:
StaraKost napisal/-a:.....jaz to rešujem s kolesarskimi majicami, ki imajo žepe.

:clap: ....najboljša ponudba ta hip....
Meni čisto lepo odpre povezavo :shock: , imenuje se RP. KOMBI-KIT ENERGYCENTER, jaz pač imam takega na eno flaško. Zadaj ima odprtino,s kozi katero potegneš pas za startno številko.
Loni napisal/-a:Meni čisto lepo odpre povezavo :shock: , imenuje se RP. KOMBI-KIT ENERGYCENTER, jaz pač imam takega na eno flaško. Zadaj ima odprtino,s kozi katero potegneš pas za startno številko.

ha, meni še vedno ne :? ...ampak očitno bi to bilo to, če bi bilo za eno flaško :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA