Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tilcara napisal/-a:Dvomim, da bo dež :wink:

Pa je bil, zjutraj, pred startom, smo bili mokrrrrriii
Uporabniški avatar
 ero
Hoj,

saj ni bilo tako hudo. Par kapljic :)

Zdaj šele vidim, da sta bila na testeninki včeraj zvečer. Mi (GTA z Vesno, Pia, Niko in jaz) smo se pogostili že ob 12h. Res odlični makaroni s super paradižnikovo omako so si zaslužili repete :)

OK, zdajle greva s Tobijem na večerni sprehod, kasneje pa napišem več o zelo zelo lepem vikendu v dobri družbi. Ja, tudi tekli smo :D
Uporabniški avatar
 GTA
Po nekaj letih spet na klasičnem maratonu malce bolj zares. V soboto v družbi Erota, Pie in malega akrobata Nikota, v nedeljo pred štartom smo se srečali še z ostalimi iz Slo, vzdušje dobro, pozitivno. Čeprav iz polnega treninga za malce daljše preizkušnje in brez kakšnih posebnih pričakovanj, se je vse "poklopilo", vremenski pogoji idealni, oskrba na progi bp, navijači, muzika..., počutje odlično. Zmagovalca Kenijec in Romunjka, čestitke Davidu za PB, ostalim za pretečen maraton in dobre rezultate.

Rezultati:
http://www.tds-live.com/ns/index.jsp?lo ... ocale=1040
Bravo vsem za ta maraton!! :laola

GTA, čestitke za super povratek z novim rekordom!! :clap: :clap:

AVI je letos odlično pripravljen, saj se je uspel v enem tednu odlično regeneriral! Bravo za PB!! :clap: :clap:

Tud ostali ste laufal odlično! :laola
Čestitke vsem :clap: Drugo leto namesto Verdi maratona, vsekakor Treviso :D

Zdravko, allora moja napoved se ni uresničila :roll: Ker me ni bilo zraven :wink:
No,pa smo ga... :D
:clap: Iskrene čestitke vsem...ki ste se podali na to lepo progo,in ob odlični organizaciji dosegli svoje PB-je...in " zmage" nad samim seboj :clap:
Tilcara napisal/-a:Zdravko, allora moja napoved se ni uresničila :roll: Ker me ni bilo zraven :wink:

Tvoja je vedno točna

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA