prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 jkm
Torej zanima me katero podjetje pri nas zastopa znamko salomon. Reklamiral bi namrec rad cevlje salomon XA PRO XCR, kupjene 08/08, saj niso vec vodotesni. Ima kdo podobne izkusnje?

Cevlji so bili kupljeni v trgovini TS v BTC-ju, vendar bi jih raje posredoval kar uvozniku, saj bo tako reklamacija resena dosti prej.

Hvala za informacije!

Lp

jure
Uporabniški avatar
 ZHAK
Kolikor vem, Salomon pri nas nima zastopnika, ampak za posle skrbi njihova podružnica na Dunaju. Najbolje, da se pozanimaš direktno v trgovini, kjer si čevlje kupil.
Uporabniški avatar
 june
Imam enako težavo...tud meni ne tesnijo več :( , sem ugotovila med tole plundro sedaj... kupljene pa so bile v maju 2008.

Kolikor jaz vem, dejansko pri nas ni zastopnika in trgovine naročajo robo neposredno iz evropskega skladišča... če boš kaj izvedel, se priporočam za informacije.
 blog
jaz sem Salomonke za reklamacijo prinesel v TS BTC. Bilo je reseno v ~1 tednu. Ko sem reklamiral tiste kupljene v Hervisu so se javili takoj naslednji dan.
Uporabniški avatar
 vizi
Zdravo!

Strgale so se mi vezalke na copatih Salomon (s posebnim načinom zavezovanja/zategovanja s plastičnim gumbkom) in bi jih rad zamenjal z novimi. Po prodajalčevi trditvi neuničljive vezalke so se natrgale in dokončno pretrgale po letu uporabe...Skoraj novih copat res še ne bi rad vrgel v koš. :? Za reklamacijo sem se obrnil na Hervis, kjer so bili kupljeni, pa mi prodajalci niso bili pripravljeni oz. niso znali pomagati. Prosim za nasvet, kje bi lahko naredil servis copat, da bi mi le-ti še nekaj časa dobro služili? :)

lp,
vizi
 Staregate
Imam Salomonke XR CROSMAX X1 že kakih 9 mesecev. To zimo sem zelo malo tekel tako, da sem v tem času napravil le kakih 350 km pa so se mi začele cufat na par koncih. Zdi se mi da čisto prekmalu (po kakih 5 mesecih). So copati zdaj narejeni tako, da ti popolnoma razpadejo v roku enega leta ali imam specialno srečo? Pri prejšnjih (tudi Salomon) mi je razpadel podplat, je pa res da sem z njimi napravil veš kot 1200 km. Ne bi rekel, če bi tekal po zahtevnejših terenih ali bi jih pral v pralnem stroju,..... tko se mi zdi pa čisto prezgodaj. Čez udobje nimam kaj za povedat. Se priporočam za kako mnenje.
Pozdrav!
Uporabniški avatar
 pinkfloyd
Meni so razpadle po 4. mesecih. Sem jih nesel v Intersport, kjer sem jih tudi kupil in dobil odgovor, da jih morajo dati v pregled sodnemu cenilcu?!? in da bom brez njih 8 dni (in kaj naj počenem ta čas... njihov odgovor je, naj si kupim nove :evil: ) in potem bo on odločil kaj pa kako. Se počutim ko kak tajkun :D

Škoda, ker je sicer kar fajn copat...

Moje naslednje soperge bodo stale max 50 €
Uporabniški avatar
 jac
hehe.. dober nauk... če poceni kupiš vsaj veliko ne pričakuješ ;)

sam pa moram reč, da sem neverjetno zadovoljen z Speedcross-kami 2 GTX... še nisem stal v bolj udobnem čevlju za neurejen teren... copate imajo že krepko čez 1.000 km, večinoma gorski tek, sneg, blato, voda, ... pa še vedno copati popolnoma celi... samo pdplat zlizan, kar je več kot normalno ob taki uporabi...
Uporabniški avatar
 Scooby
Reklamiranje pri nas...vsaj preko Intersporta in tistega sodnega cenilca...je kar nekaj. Meni je pri XT 2 začel odpadat podplat po 200 km. Sem nesel nazaj v Intersport (in to v Kranj...ker moraš reklamirat v tisti trgovini, kjer si kupil izdelek) in oni so potem naprej poslali k temu cenilcu. Dobil odgovor, da je to normalna obraba superg in da ni kriv material. S tem da sem pred tem poslal slike podplata na Salomon.com od koder sem dobil odgovor, da se kaj takega ne bi smelo zgoditi in da je sigurno kriv material. Seveda v Intersportu o teh mailih niso sploh hoteli slišati. So mi pa svetovali, da se lahko sam direktno menim s cenilcem in probam doseči kaj več. Ampak sem potem raje sam polepil podplat, kot pa da bi se še naprej prerekal glede tega.

Kljub vsemu sem kupil še en enak par, ker mi čevelj enostavno ustreza.
Uporabniški avatar
 Vreme
Ko sem par tednov nazaj kupoval tekaške copate v Intersportu sem v hecu vprašal trgovko kako dolgo me bodo držale. Pa mi je odgovorila cca 500 km :shock: Sem ji nato odgovoril,da ne mislim vsaka dva meseca tukaj bit, pa je potem ona mene čudno pogledala :lol: . Sva pa potem pogovor nadaljevala bolj resno. Teh 500 km je mišljena garancija na copate. Pa je bilo moje vprašanje, kako pa vedo koliko sem v njih pretekel? Pa mi je odgovorila, da imajo za to cenilca, ki na podlagi obrabe ugotovi, koliko km je kupec naredil s temi copati.
 maqc
Čau,

Zanima me, kje bi lahko dobil te "special" vezalke od Salomona? Je kakšna spletna trgovina (Slovenija ali EU)?

lpt

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA