prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Wega
Hojla! Jaz imam nekaj zelo podobnega, verjetno gre samo za starejši model.
Najprej minusi: malo je štorast za prenašanje v torbi, vsaj moj ni imel nobenega pametnega etuija ali kaj podobnega, samo plastično sponko, da se spojita oba dela malo trdneje kot z magnetkom. Meni mi bilo tudi ljubše če bi namesto famoznega in čisto neuporabnega ZAPIN (gre zgolj za napredno naključno predvajanje skladb) imel radijo.

Plusi pa: super stvarca! Neverjetno stabilna v ušesih in na glavi, tudi ko se je naveličaš jo brez skrbi spustiš za vrat. Tisto "hitro polnjenje" je že nekajkrat rešilo tek. Upravljanja se navadiš, pa saj ne rabiš kaj več kot korak naprej in zvok gor - dol. skratka - priporočam.
Uporabniški avatar
 Smajo
Imel sem prejšnjo verzijo, pa so čepki razpadli in je začel nekaj škrtat in šumet, glede vodotesnosti me ni prepričal. Najbrž sem ga prevečrat kar celega umil zaradi švica, sploh poleti. Sedaj imam pa kar tega:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... 018104K/02

je majhen cc. 3x2cm, ima radio, nima ekrana, zaenkrat mu švicanje ne škodi , pripnem ga kar na majico ali hlače. Slušalke že enkrat menjal, kar se pri sony žal ne da.

Nasvet: kupi čimmanjšega.
Uporabniški avatar
 zajc
Jaz imam Sony NWZ-W252B. Sem bil skeptičen glede slušalk in teka in lahko samo rečem - zakon. Slušalke z opletajočo žico bi me preveč motile. Edina slabost je, da ga ne morem nositi pod trakom ali kapo. S spleta pobiram podcaste in jih razbijem na npr. 4 minute, v primerih, če bi rad ponovno poslušal določen del ali če po nesreči prestavim na naslednji podcast/del.

Kot mi je znano, so imeli prejšnji modeli pred tem (W251) težave z vodotesnostjo.
Uporabniški avatar
 Charly01
Uporabljam Sony NWZ-W262 in sem zelo zadovoljen, če odštejem to, da je že četrti (tretji model), ker so imeli prejšnji probleme z vodotesnostjo (potim se ko nilski konj :). So mi ga pa vsakič brez problema zamenjali, ker so vedeli za to napako. Ta model je najboljši do sedaj (imel sem vse tri - vsakič ko so mi ga zamenjali, je bil zunaj že nov model). Zelo stabilen, sploh ne vem, da ga imam na glavi, zelo hitro se polni, baterija dolgo zdrži. Skratka 1A (drugače nebi bil tako vztrajen in ga še vedno imel po treh okvarah :). Aja, ta model se mi še ni pokvaril :).
 EBX
Prve sem kupil od kolega in so me takoj navdušile - od takrat ''zalagam'' večino svojih kolegov in njihove kolege in pri tem nekaj malega zaslužim... Naj povem da so vsi ZELO zadovoljni z njimi !!!

Prilagam link do spletne strani, ter do FB profila... Ne odlašajte in si jih naročite - OBLJUBIM da vam ne bo žal !!! =)

2 linka:

www.ebx.si

fb:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003817445560

dobrodošli za kakršnakoli vprašanja na fb ... :-)

Lep & športen dan/weekend vam želim...

EBX
 vroom
Jaz imam model Sony NWZ-W262. Meni je všeč, čeprav ga moram sam včasih popravljati na ušesih, ko tečem (morda ne uporabljam pravih čepkov, zraven dobiš tri različne velikosti). Dobra stvar je predvsem popolna integracija, tj. odsotnost kablov in ločenega mp3 predvajalnika, tudi baterije bodo zdržale za skoraj vsak tek in polni se precej hitro. Meni se zdi dobra zadeva, četudi je nekoliko držaja
Uporabniški avatar
 Radolca
hmmm, jaz se pa "integriram" z mukanjem krav, jutranjim kikirikanjem petelina (zjutraj ob pol petih, ko vsi, razem mene, petelina in par kur, še spijo) ter šumenjem reke Save :?
Ja, pa seveda kdaj pa kdaj tudi "frekvenca" kakšne kletvice ali prdca ne zaobide mojih ušes :laola
 vroom
Radolca napisal/-a:hmmm, jaz se pa "integriram" z mukanjem krav, jutranjim kikirikanjem petelina (zjutraj ob pol petih, ko vsi, razem mene, petelina in par kur, še spijo) ter šumenjem reke Save :?
Ja, pa seveda kdaj pa kdaj tudi "frekvenca" kakšne kletvice ali prdca ne zaobide mojih ušes :laola

Ma ja, to glede glasbe je res taka precej osebna spremenljivka, pa še celo pri posameznem človeku se spreminjajo obdobja, ko mu glasba ob teku paše ali pa ne paše. Meni osebno pomaga tedaj, ko ni motivacije, ko tečeš po istih progah, ko moraš res pritisnit na treningu ... Je pa res, da so pa tudi obdobja, ko mi je boljše teči brez slušalk in kompliciranja z izborom glasbe.

Vsekakor je pa treba biti bolj pozoren na okolico (in predvsem promet) okoli sebe, če ob teku poslušaš mp3, ker imaš manj slušnega 'inputa' kot običajno
Uporabniški avatar
 Vreme
Wega napisal/-a:Hehe, obstaja pa tudi tole :)

Nič nisi povedal, kako so se obnesle. Da kaj bolje vidiš verjamem, da ne, če pa bolje slišiš pa tudi ne vem. :--

Sicer pa so tudi pri meni obdobja, ko tečem z njim in obdobja ko tečem brez. Dolgi teki so ponavadi vedno z njim. Moram pa reči, da mi nič kaj v trenutkih krize ne pomagajo, še vedno moram teči sam :lol: . V bistvu ga imam bolj zaradi krajšanje časa, kot pa kaj drugega.
Uporabniški avatar
 Wega
Moje so zgolj z FM radiom in lahko si misliš, da mi pol borškega kroga samo šumi ;).
Sicer pa ja, so obdobja, ko bi me kakršnakoli muzika samo ovirala, so pa tudi obdobja, ko gre za kakšen monoton tek in glasba lahko pomaga. No tele radijske vzamem, kadar čakam na kakšno oddajo z vala 202, ki jo rad poslušam, pa bi jo zamudil (frekvenca X, zapisi iz močvirja in podobno)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA