Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Sam sem bil gor v torek popoldne. Prvi del nekje prve strmine je bil kar precej blaten, potem višje pa so bila tla pomrznjena vendar ne poledenela. Nekaj malega ledu je le na vrhu. Torej odlične razmere :D
jernej555 napisal/-a:Sam sem bil gor v torek popoldne. Prvi del nekje prve strmine je bil kar precej blaten, potem višje pa so bila tla pomrznjena vendar ne poledenela. Nekaj malega ledu je le na vrhu. Torej odlične razmere :D

:cast1: hvala za info :wink: očitno bo treba dereze :? no kar je še od njih ostalo s seboj vzeti :mrgreen: da bo šlo več s podplati kot koleni do vrha :clap:
zvone napisal/-a:Pozdravljeni!

Poročilo z nočnega naskoka:

Proga je do zadnje strmine idealna, potem pa nekoliko "mokra" in "blatna".

Vsekakor priporočam!

lp. Zvone

..ne delaj skomin Zvone :wink:
Včeraj sem jih mal preizkusil, za gorski teren kjer so skale pesek sneg ter ne preveč blata gre.Malce slabše od pričakovanja so na pravem blatu ampak se da .Seveda niso za asfalt se pa da preživet z njimi tako navzgor kot navzdol po asfaltu , saj druga ne ,čutiš čepe ,drsi pa ne.Na skalah se pa res dobro obnesejo,cena preko spleta116 evr to je z poštnino.Se pa da poiskati tudi ceneje sam sem zaradi poštnine vzel po tej ceni ker sem imel naročene še ene in je težko dobiti dva para ugodno.Še to ,da se z njimi brez problema preživet 3 ure teka so malce blažene v peti. Te pa grem danes probat so pa resizraite za mokr in blaten teren ker imajo zelo visoke čepe --gumi http://www.inov-8.com/New/UK/Product-Vi ... .html?L=26
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA