prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pajo
V pomanjkanju dobrih idej sem pač za štos danes probal omenjeni model. Enkraten občutek ko sem jih imel na nogi. Priznam pa, da bi bil veliko bolj zadovoljen če bi jih lahko sprobal kak km. Ne samo v trgovini. Brooks kot manjša firma vsaj glede prodaje v SLO ima vsaj 1x na leto možnost testa superg. No to pa pri Asics močno pogrešam. Do sedaj tekel v 2120,2130,2140,2150,2160 te še čakajo in pa še Kayano14,15,16 in 17. V katerih sem se počutil super? Definitivno z naskokom 2120 in Kayano 17. Bo mogoče možen kak test?
 superga
Asics bo imel teste tekaških modelov vsako sredo popoldne na PST-ju (Brdo ; ob Glinšici,kjer PST prečka glavno cesto). To sredo je bil tam Brooks. Testiranja za Asics bo delal Beno Piškur in verjamem, da bo zanimivo.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 pajo
Dobil potrdilo, da bo jutri Beno na omenjeni lokaciji. Po 16h. Test superg, da se razumemo. Brez meritev.
Uporabniški avatar
 pajo
Ekola umit, dobro nafutran,dobre volje... Tako. Bil sem na testiranju superg. Prišel zgolj zaradi Hyper. Pa jih niso imeli. Dobil nek lahek model ala Racer kategorija vsaj za mene. Tekel z njimi v kontra smeri Lj maratona od 1. okrepčevalnice do tam kjer PST prečka cesto na Brdo in po PST-ju nazaj. Glede na to, da je bila sreda in zelo gost promet sem veči del moral teči po bankini. Pa me je le premamilo.da sem pogledal na uro. Tako hitro še z Rožnika po klancu navzdol nikoli nisem šel :lol: . 4:35 km. Ker se je bilo treba umikati plehu sem končal malo nad 5:00 km. Nato je sledilo preubuvanje v GEL-Excel 33! Zadeva se je ponovila. Hitro. Zelo. In pa predvsem lahkotno. Kaj bi z temi supergami delali šele res pravi tekači! Morate razumeti, da sem še vedno član Polžje sekcije. Vse jasno? Kaj bi dal, da bi jih lahko imel na teku čez dober teden na nogi v Sežani na 21 km? Skratka superge so noro dobre. Čisto nekaj novega pa če verjamete ali pa ne. Mi je čisto...
Uporabniški avatar
 Scooby
Tudi sam bil tam...z namenom da stestiram Hyper 33, ker so mi v trgovini res dobro sedli na nogo. Bil kar razočaran, ker jih niso imeli. :--( Probal Excell pa to ni bilo to. Enostavno preozki. Po 2 km so me začeli stiskati pa še podplati so me začeli pečt. Tudi vsi ostali modeli preozki. Ker sem v zadnjih 4 mesecih kupil že štiri pare superg, mi je sedaj zelo težko kupit superge samo na podlagi testiranja v trgovini.

Tako da močno upam, da bi se dalo zrihtati tudi hyper model za testirat za par km. :roll: :|
Uporabniški avatar
 miciM
No jaz sem uprabnik gel-excel33 že dobrega pol leta, z njim sem ostekla dve 10ki, veliko teningov, velikokrat pa ga ubujem kot copat za potepanje. Ja zelo mi je všeč, prvo tekmo sem odtekla z njim na Nočni Ljubljanici, dobila sem ga dan prej, tako da sploh nisem vedala, kaj lahko pričakujem, bilo je dobro, že z prvimi km sem videla, da mi copat odgovarja, pa čeprav sem iz skupine "pronatorjev" :D

:wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Mene pa je ta nova kolekcija tekaških copat čisto razočarala. Iz preprostega razloga, da so modeli spredaj tako ozki,da jih nisem niti na nogo poskušal dat.Pa da ne bo pomote, tudi drugi proizvajalci težijo, k izdelovanju ozkih copat... :argue:
Uporabniški avatar
 RoKo
Hvala Vreme, ozki copati mi ne ležijo, tako da se ne bom trudil z pomerjanjem, čeprav sem danes cel dan bral o Asics GEL-HYPER33. :?
Uporabniški avatar
 Scooby
Vsaj poizkusi Hyper 33. Jaz imam ZELO široko nogo in sem imel v njih dober občutek. Je pa res, da sem jih probal samo v trgovini.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA