Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Levinja, kar se mene tiče imaš prav. Tečem še, brat TF pa zadnji teden nisem imela časa.
Še vedno računam na Šmartinsko :D .

Dobro tecite :D .
Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:Mogoče tokrat uspe tudi meni :D

. Ko se prijavijo vsaj še 4 tekačice za katere mislim, da ta tek brez njih ne bo minil bo pa že luštno. Tudi če tako ostane bo super. :D
Vse tekačice slišijo na črko M. :wink:
Nazadnje spremenil pajo, dne 02 Mar 2012, 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:No, če še kdo potrebuje malo motivacije, jo bomo spet izvažali :laola . Dogovor je naslednji:
Tek TF Polžje sekcije 11.3.2012 ob 9.00 na Šmartinskem jezeru :laola
Vse ostalo smo povedali že v prejšnjih postih :clap: , lepa narava, razgibana proga (no, morske bolezni ravno ne dobiš :-- ), odlična družba, papica, pijačka...ni da ni :clap: :laola . Tempo lepo počasen oba kroga, postojanka bo na začetku in vmes, vreme bo tudi :clap:
Seznamček :
1. Levinja
2. Lenči
3. Ksenija
4. Asparagus ?
5. Nana
6. Pajo
7. Irena
8. Mojculja
9. Tjaša
10. ???
No, pa se pofočkajte, da vemo, kako na veliko bomo organizirali fešto :lol: . Kaže, da bo tole prava TF Polžja rekreativna družabna zabava :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Pri meni pa so se pričeli tisti nič kaj prijetni treningi a zelo dobrodošli - intervalčki :lol: .
Od marca naprej se bom vsak četrtek podila po stadionu v Žalcu in kot kaže pometala. Kaj češ, če želim narediti vse ponovitve sem pač zadnja. Torej se od lanskega leta ni prav nič spremenilo :lol: :lol: .

Se ti pridružim prihodnji četrtek, tako da bom jaz pometala :--
Uporabniški avatar
 lenči
Polžji trio danes uspešno opravil s progo v Gorici. Hvala mojima sotekačicama za potrpežljivost pri mojih težavah, v troje gre sploh veliko lažje. In z Levinjo sva stestirale nove majčke, danes je bila malček prevroča, vendar, kot se vidi, se hitro lahko naredi malo krajši rokav. Več pa na spodnji povezavi.
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=alenkar&e_id=167701
426574_356617217702406_100000623919365_1110110_503931612_n.jpg

thumb_390_1282_paragraph.jpg
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, pa ne pozabimo na nedeljsko skupno kroženje okoli Šmartinskega jezera. Baje se obeta prijetno vreme, dobro založene postojanke in "cuker party" na koncu :laola
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
lenči napisal/-a:No, če še kdo potrebuje malo motivacije, jo bomo spet izvažali :laola . Dogovor je naslednji:
Tek TF Polžje sekcije 11.3.2012 ob 9.00 na Šmartinskem jezeru :laola
Vse ostalo smo povedali že v prejšnjih postih :clap: , lepa narava, razgibana proga (no, morske bolezni ravno ne dobiš :-- ), odlična družba, papica, pijačka...ni da ni :clap: :laola . Tempo lepo počasen oba kroga, postojanka bo na začetku in vmes, vreme bo tudi :clap:
Seznamček :
1. Levinja
2. Lenči
3. Ksenija
4. Asparagus ?
5. Nana
6. Pajo
7. Irena
8. Mojculja
9. Tjaša
10. ???
No, pa se pofočkajte, da vemo, kako na veliko bomo organizirali fešto :lol: . Kaže, da bo tole prava TF Polžja rekreativna družabna zabava :clap:

No tekačica, ki slišii na črko M se je že pojavila. Potem bodo vsaj še dve. Četrto pa jutri vprašam če pride na Krožnik. :D
Uporabniški avatar
 levinja70
Pod tekaške dosežke si štejem še eno uradno polovičko. Tokrat v Gorici. K poročilu, ki ga je napisala Lenči nimam kaj dodati. Taksist čudovit. Družba v avtomobulu klepetava. Skratka prijetna. Sama proga in tekma se mi bo vsedla v spomin in je ravno prav zanimiva, da jo bom lahko nekoč (ko mi bo dano) pripovedovala vnukom :lol: .
Če smo se še pet minut pred startom spraševali v katero smer se bomo pognali, nas je kasneje organizator še dvakrat peljal skozi start. Drugič je še bilo zanimivo za tretjič pa to ne morem trditi. Meni je bilo bolj kot zanimivo smešno. Kar pa se mi sploh ni zdelo, ko nas je že kmalu po začetku v italijanščini (ki jo čisto nič ne razumem :? ) nagovorilo spremno vozilo in nas pustilo zadaj. Sedaj pa naj še od koga slišim, da nisem polžka :evil: . Saj smo se s starta poglnale zadnje a, da ostanemo čisto same to pa ne gre. No spremno vozilo smo dohitele in tudi prehitele, ter jim na koncu, ko so se pripeljali v cilj s katerega smo me odhajale tudi pomahale. Z njihovoh obrazov je bilo razbrati, da so nas prepoznali.

Z Gorice sem odšla bogatejša za še en tek in ugotovitvijo, da lahko uresničim zadan cilj in ta je teči na tekmi, se zabavati in se ne obremenjevati s časom. :clap:

Polžki uživajte :laola :laola Se vidimo v nedeljo.
Uporabniški avatar
 lenči
Napotki za pot do štarta na Šmartinskem jezeru. Če pa kdo rabi še kaj več, pa naj javi :D
 nana
nana napisal/-a:Mogoče tokrat uspe tudi meni :D

Meni opravek v Celju odpade, tako da drugič :wink: Lepo tekajte :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
po vsej verjetnosti in tehtnem razmisleku, vas jutri ne bom zadrževala s svojo želvjo hitrostjo, se mi ne zdi fer do vseh vas... bom trening doma opravila in vse sile napela da bom dostojno tekla ob Lenči v Sežani... Uživajte, bom v mislih z vami :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Kakorkoli, kdor pride, bomo poskrbeli, da bo lahko lepo na izi užival v teku (vsaj če bo šel z mano in Levinjo :lol: ), vsem ostalim pa želim prijeten tek na domačem pragu in vedite, da vas bom malček le pogrešala.
Polžki smo zakon :laola
  • 1
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA