Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan7 napisal/-a:Zdravo tekači! Mene pa zanima kako bo potekalo delitev štartnih številk in čipov. Ne predstavljam si namreč, da bodo vse to delili na dan tekme več tisoč tekačem. Kako bo to potekalo? Sem prvič prijavljen na ta maraton in bi prosil za kakšno obrazložitev. Vnaprej hvala. Marjan

Pozdravljen,

na strani www.kraskimaraton.com mas vse lepo razloženo. Prides uro in pol prej, najdes veliko halo oz. telovadnico in tam notri dobiš čip in številko. To gre kar precej hitro, ker je veliko ljudi ki talajo stevilke, 3000 tekačev pa niti ni tako veliko.
delfinos napisal/-a:V nedeljski oddaji Time out na Šport TV bodo podelili 5 štartnin (za zamudnike) :clap:

To nedeljo bodo v oddaji predstavili način poteka nagradne igre.

Ob kateri uri pa oz. kateri sklop oddaje? Je namreč več sklopov ob različnih urah.
Virtus napisal/-a:
marjan7 napisal/-a:Zdravo tekači! Mene pa zanima kako bo potekalo delitev štartnih številk in čipov. Ne predstavljam si namreč, da bodo vse to delili na dan tekme več tisoč tekačem. Kako bo to potekalo? Sem prvič prijavljen na ta maraton in bi prosil za kakšno obrazložitev. Vnaprej hvala. Marjan

Pozdravljen,

na strani http://www.kraskimaraton.com mas vse lepo razloženo. Prides uro in pol prej, najdes veliko halo oz. telovadnico in tam notri dobiš čip in številko. To gre kar precej hitro, ker je veliko ljudi ki talajo stevilke, 3000 tekačev pa niti ni tako veliko.

Živjo,

V športni dvorani bo pripravljenih 8 vpisnih mest. Dvig štartnih številk bo možen od 9. ure dalje.

Seveda je priporočljivo, da na prireditveni prostor ne pridete tik pred zdajci, temveč že kako uro in pol pred štartom.
V facebook skupini "Mali kraški maraton" so redno objavljene različne informacije o tekaški prireditvi. Prav tako lahko sodelujete tudi v nagradnih igrah - ravno poteka nagradna igra "Oblečen tekač od glave do peta", kjer bo nekdo nagrajen s popolno tekaško opremo Mizuno in CEP.
Fino, vam vsem ,ki ste prijavljeni.Jaz imam pa to smolo,da sem čakala s prijavo(sem bolnica z metastazami v kosteh in čakam do zadnjega trnutka,glede na moje počutje in bolečine).Če se kdo od vas premisli ali pač zaradi kakeršnega koli vzroka odpove,ga prosim,da me kontaktira,da odkupim karte.Potrebujem 2,ker me spremlja mož.Hvala,bi mi veliko pomenilo,vsak tek (do 10 km )mi daje moč in ponovno vspodbudo......Ksenija 041 799 251
Zaradi neodložljivih obveznosti prodam prijavo za družinski tek (8.450 m) na 12. Malem kraškem maratonu.

Prijava je že oddana.

Lp
Nazadnje spremenil ZivaK, dne 15 Mar 2012, 16:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Prodam štartnino za MKM - 21 km. 20€

Za spremembo podatkov pri organizatorju mi na ZS pošli:

ime, priimek, letnico rojstva, velikost majice, razdaljo

Miran
NeMiran napisal/-a:Prodam štartnino za MKM - 21 km. 20€

Za spremembo podatkov pri organizatorju mi na ZS pošli:

ime, priimek, letnico rojstva, velikost majice, razdaljo

Miran

Prodano!
  • 1
  • 3
  • 4