prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Utrujen od novega in novega iskanja velike številke (US 14) trail tekaških copat po trgovinah in od nezmožnosti naročil te številke v spletni ponudbi, vas sprašujem, če kdo ve

kje dobiti / naročiti to številko ?

Potreboval bi boljši trail copat (Salomon ipd.) številko US14 oz EUR 48,5-49 ?
Tudi jaz imam veliko številko (US14) in kupujem vse moje tekaške copate tukaj, ker je izbira velikih številk zelo dobra. Imajo dostikrat popuste 20%, 30% in kupujem takrat, tako da je cena konkurenčna v SLO. V UK se da dobiti verjetno še cenejše, vendar če nimaš kreditne kartice ti ostane Nemčija.
Drugače pa obstaja tukaj trodimenzionalna primerjava željenega copata proti temu, ki ga trenutno nosiš (Show me how it fits orodje). S pomočjo tega orodja lahko kupiš po pošti na pamet in si lahko siguren, da ti bojo copati pasali.
Zares najlepša hvala vsem za pomoč oz. koristne napotke in predloge.
sem že v akciji. Zaradi bigfootov torej še ne grem med barefoote (vsaj tozadevno ne :D )
klas napisal/-a:Zares najlepša hvala vsem za pomoč oz. koristne napotke in predloge.
sem že v akciji. Zaradi bigfootov torej še ne grem med barefoote (vsaj tozadevno ne :D )

velike številke...
dejmo se organizirat in nabavimo skupaj iz nemčije, uk, tudi jaz nosim US14. sam kupujem tudi na ebay-u. uros21@gmail.com
se strinjam Uroš...jaz bi rabil nek stalni (in ugodni) kanal za nabavo štirinajstk...ca. 2 krat na leto.
na ebayu sicer ni Salomonk, a se da najti vseeno kaj zanimivega. Smo na vezi! lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA