prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Dule
Hvala Gorazd :wink: . Ja tale osebni rekord 46:54 (izboljšan za pol minutke) je majhen dosežek za TF, a zame pomemben saj je znak da mi gre tek na bolje :D :P

Čestitke tudi profiju Alešu in se vidimo v nedeljo, ko bomo raztural v Palmanovi :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Sonce je ravno nad Joštom opravilo z dnevnim obhodom ta spodnjega dela Gorenjske, ko smo se pri vhodu za golf znašli trije najbolj zagreti. Ker imam slabe izkušnje s čist prehitro temo, smo jo skor brez ogrevanja ubrali na sprva zmerno, pol pa vse hitrejše kroženje. Prvih pet kilometrov sva z Gorazdom še mal čvekala, pol sem imel pa tolk opravit s polarjem, ki mi ni meril pulza in garminom, ki je meril vse, samo pretečene razdalje ne. Aja pa nažigala sva tolk, da je bil pogovor bolj podoben jamranju, kot sproščenemu časkanju. Vse je bilo-srnca, ki že skor pozdravi, slovo sončka na zasneženem Storžiču, tri ta prave srnce dva metra od poti, na koncu pa še moj prvi rezultat pod štiridesetimi minutami. Hvala Gorazd, da si me vlekel! In tebi Dule, da sem se lahko s teboj veselil izboljšanja rezultata. Joj, kako težko bom od nedelje naprej počival...
Uporabniški avatar
 ales
Kaj ko bi pa mi ta teden spet malo zaokrožili okoli Brda... Dva sva že, ki
bi tekla jutri, v četrtek, tam enkrat 15.15, en dost na izi krog, če bo interes morda potem še enega . . .
Uporabniški avatar
 gorazd
tko zgodej :!:

ja sej vem dan je treba lovit. Uživajta :cry:
Uporabniški avatar
 Matokc
Upam,da uspe pridt tud men!
Uporabniški avatar
 ales
Joj, kam smo pršli-da se tek okoli Brda(vključno z analizo) zaključi že pred šesto ... Aja, začel smo že ob mal čez tri, zato bo! Štirje forumovci:še LojzeP,Matokc, Lena. Čist počasen krog, nad 43 minut vsi. Pri Dežmanu pomeni diesel - pijačo s kokakolo, ne sam črn laško. Idej za čez poletje je bilo tolk, da jih še do maja ne bo zmanjkal... A bi šel kdo v ta največ vročini k se jo lohk zmisliš, nekam shladit ...

p.s. saj je res okolje in postrežba v brunarci boljša, ampak črno točeno laško je pa pr dežman nad vse...
Uporabniški avatar
 lojzeP
Fino smo danes odšibali "naš" krog okoli Brda.
Upam, da se bom še najedel zarečenega kruha ( letos ne več zunanjih tekov ), in še naredil kak trening pod milim nebom. :D
Je rekel Aleš, da je pa po taki toploti res prijetno teči- tudi mene ni ravno zeblo.
Bo potrebno ostati na standardni temi naročanja pijače - še dobro, da ni bilo kje v bližini kake zlate ribice, ki bi povečala nesporazume. :?

Bi ne bilo slabo, če bi do nadaljnega imeli treninge na današnji dan, in to isto uro
Uporabniški avatar
 Matokc
Je blo dons med šihtom prov fajn po dolgmu cajtu en "hitr "krog (Aleš nima občutka kaj je počas...ha..ah)! odtečt en krogec! Smo bli pa vsi stirje mnenja da se tale zgodnja ura teka obrestuje vsaj pri prihodu domov! lLojze je baje nekje prebrav da je za hidracijo po treningu najbolši dizel,pa to distributerji na Ana Lizi se ne poznajo tko da je B vitamin se zmeraj bolj zanesljiv! Nekaj se mi svita okrog tistega predloga o poletni shladitvi...! Ni problema S... teče!
Uporabniški avatar
 ales
Punce, k bi vi vedle, kaj ma Matej fino in zanimivo službo, pa ne sam po delovnem času, tut tko...
Za včer pa sory, k midva z Lojzetom začneva tečt, pa vmes čvekat, naju je težko ustavit. Bomo tkole pozimi postavil standard kr tm med 45 in 50 minut za krog, bomo imel vsi več od tega;obljubim za prihodnjič!
Uporabniški avatar
 Barb
A to je un k' v protokolu dela :roll: :?:
Uporabniški avatar
 ales
nope;boš ugibala naprej? to je un k ma kombija!
Uporabniški avatar
 Barb
Kaj pol,a zlatoroge razvaža :P :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Viš, viš, nisem vedel, da bi tebe tudi to zanimal.
Drgač pa - miles away, mi je pa všeč tvoj način razmišljanja!

Namig: ma mogoče mal povezave z njegovim avatarjem, sam ta je z druge strani luže...
Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a:Viš, viš, nisem vedel, da bi tebe tudi to zanimal.

mogoč pa ne zanima mene,..............poznam pa enga,ki bi ga :P :wink:

aja,ne'b vedla,kva počne
mogoč je pa pilot :P
Uporabniški avatar
 ales
Veš kaj, bova midva tole raj prek HKOMa rešla, da ne bova tukajle smetila, pol k boš pa uganila, boš pa tukajle objavila. Velja?

še zadnji (javni)namig: prav služba je zlo sezonskega značaja, ampak on bi to lahko ves čas delal...
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA