Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Loni
No, sem včeraj oddala prijave za tri pobce :wink: Kategorije sem verjetno zadela pri vseh, za ostale podatke pa ne garantiram glih 100 pr 100.
Prijave so možne samo na koči, ali še kako drugače? V mislih imam predvsem to, da je štartnina veliko nižja prej, kot na dan prireditve. Nisem namreč iz teh koncev in nimam namena v kratkem iti tja.

Sicer se še nisem dokončno odločila za udeležbo, sprašujem zgolj informativno.

Hvala za odgovor.
:P
Hm... Hvala za odgovor. Res se mi zdi zanimiva prireditev. Ponavadi si zamislim neko prireditev in potem mi ne gre iz glave. :D Bomo videli, kako bo. Če me želja premami, pa morda le pridem pred 9.4. na Kališče in se prijavim. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Loni
Stane, a nisi prebral razpisa, prijaviš se lahko tudi na dan tekme spodaj pri potoku, kjer je start.
 TONEK
Stane, danes sem bil na Kališču in plačal tvojo štartnino.
Dobro treniraj, da me boš premagal!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com