prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Kar je- je! Seveda sem spet kupil čisto nekaj drugega kot pa imel namen kupiti, a zaenkrat sem še toliko "gorenjca", da se mi zdi greh dati toliko denarja za copate in potem grem v trgovino, za katero 100% vem, da nimajo tistega, v kar sem zagledan, pa najdem ene že v osnovi malce cenejše in potem še za 40 % znižane, ker so zadnji par in začuda prava številka...Te sem snel s police in verjamem, da se ne bodo nič slabše obnesle kot tiste, za katere bi dal pol več...Romana je medtem izbrala dva kosa pohodniških oblačil skoraj enake vrednosti in sedaj sva zadovoljna oba.

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 klatez
Včeraj sem bil slučajno v bližini novega Mercatorjevega centra v MB. Ker je Intersport izdal bogat katalog tekaške obutve (ki ga reklamira tudi na TF), sem zajadral v njihovo trgovino.

Izbira? Copati iz kataloga? Hja...

Odgovori prodajalke:
"Tega nimamo. Mogoče ga še dobimo."
"Tega ne bomo imeli."
"To pa imajo samo v Ljubljani in Celju."
"Tega pa mogoče dobimo do konca meseca."

Eh... Intersport v bodoče raje ne izdajajte takšnih zavajujočih katalogov. Glede na koncept vaše trgovine sem naivno pričakoval, da bo objavljena ponudba na voljo v vseh vaših prodajnah. Ali pa vsaj v vseh večjih centrih...

Opazil sem tudi, da niti ene predstavitve/promocije posameznih znamk copat ni v MB.
Samo v LJ 3x, KR, CE, KP in NG (katalog stran 9). Eh...
@klatež, očitno nisem edini, ki ima takšno izkušnjo. Moram pa rečt, da sem na nek način hvlaežen saj sem na tej podlagi prišel do copatov ON, ker seveda v intersportu Maribor niso imeli niti enega modela copatov, pred mesecem dni, odgovori so bili identični, kot si že ti napisal klatež.

Sedaj začuda imajo celo 4 modele salamonk:) Asics mislim da razen hyperja in volta ni modela, ki bi ga lahko kupil, pa imajo še 2 modela mizunota, ter nekaj addidask spodnjega cenovnega razreda.

Moram pa jih pohvalit imajo pa tekaško stezo. Sam sem ugotovil, da bom 1 dan vzel dopust in šel v Celje in Ljubljano, ker žal v MB je katastrofa s ponudbo čevljev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA