Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Matej712 in Roko; zaradi enega ne-sporazuma, grem 25.3. v Sežano, polmaraton. Torej, moj sedež, katerega je Roko rezerviral tudi zame, je prost. Kot nalašč za Mateja :wink:

Roko, tebi pa še enkrat hvala :D
matej712 napisal/-a:Glede na rezultat iz Ferrare (za osebni cilj sem si zadal 3:20) se se odločil, da grem tudi v Padovo. Sem že prijavljen. Še 25 dni, 11 ur in 19 minut. :)

Super!! Zgleda da bo na tem maratonu kar nekaj :Fslo ... 8)

Upam da se nam bo ratal zorganizirat glede skupnega prevoza! :TF)
Zdravo Lonely,
Ker grem tudi jaz v Padovo te prosim, če mi posreduješ nekaj info:
- kje je dvig štartnih številk - v Padovi, ali v Campodarsegu, kjer je štart maratona,
- kje je po tvojem mnenju bolje parkirati na dan maratona - v bližini cilja ali štarta, oz. ali imajo po koncu teka organiziran kakšen prevoz iz ciljnega mesta na mesto štarta.

Hvala in LP, Daša
daša napisal/-a:Zdravo Lonely,
Ker grem tudi jaz v Padovo te prosim, če mi posreduješ nekaj info:
- kje je dvig štartnih številk - v Padovi, ali v Campodarsegu, kjer je štart maratona,
- kje je po tvojem mnenju bolje parkirati na dan maratona - v bližini cilja ali štarta, oz. ali imajo po koncu teka organiziran kakšen prevoz iz ciljnega mesta na mesto štarta.

Hvala in LP, Daša

pozdravljena daša :)

No,tako je...

-če boste tam dan prej....dvig številk opravite na EXPO-ju..Padova (cilj maratona)
-če pridete na dan teka..štartno številko dvignete na štartu (Campodarsego)

PARKING

-Parking servis je urejen pri stadionu NK Padova.
Malo za Benetkami zavijete ven z AC...Padova fiera,centro...spremljajte logotip žogo..Stadio Euganeo
Od tam je organiziran prevoz na štart...pa ne bezljajte na prvi bus..saj jih bo še 59 :?

Po teku je organiziran prevoz ..iz ciljnega prostora---> na parking stadion.

Sicer pa..po maratonu imajo organiziran prevez na štart,Campodarsego..avtobusi čakajo ...čez cesto-druga ulica levo...odločitev je tvoja :D

Še kaj ? :D
Pozdravljeni,

Ali mi lahko kdo odgovori kdaj je štart maratona. Pri angleškem prevodu tega podatka nisem zasledila. Prav tako me zanima ali je možno pri prevzemu številk doplačati za čip - pri plačilu štartnine sem namreč pozabila doplačati 7 EUR.
Kako je s prevzemom številk na dan maratona? Od katere do katere ure je možen prevzem? Gre slučajno kdo od Slovencev že en dan prej in bi bil pripravljen prevzeti še eno številko? Hvala za vaše odgovore.

Lep pozdrav,

Katja
Katja Juhart napisal/-a:Pozdravljeni,

Ali mi lahko kdo odgovori kdaj je štart maratona. Pri angleškem prevodu tega podatka nisem zasledila. Prav tako me zanima ali je možno pri prevzemu številk doplačati za čip - pri plačilu štartnine sem namreč pozabila doplačati 7 EUR.
Kako je s prevzemom številk na dan maratona? Od katere do katere ure je možen prevzem? Gre slučajno kdo od Slovencev že en dan prej in bi bil pripravljen prevzeti še eno številko? Hvala za vaše odgovore.

Lep pozdrav,

Katja

URNIKI (nedelja)

-odhod avtobusov iz parkirišča Stadio Euganeo 6:45 - 7:15
-dvig štartnih številk na štartu (Campodarsego) 7:15 - 8:15
-oddaja osebnih stvari v tovornjake do 8:!5 !
-štart 8:45

Katja...najem čipa je že vštet v prijavnino..ti nisi plačala dnevno dovolilnico,7 eur (tesseramento giornaliero) ,opomnili te bojo pri dvigu številke,tam plačaš.
Ne vem,kako si plačala...in,ali si dobila obvestilo,da to poravnaš ?
lonely napisal/-a:Moja ekipica je kompletna...5r002 / matej 712 / Roky 1 / jaz

Tajming sporočim pravočasno (cca 4:00 Kozina,ni dokončno)

Če rabite karkoli--->tukaj sem...6 krat bil v Padovi :)

Se pravi trije iz gorenjske smeri. Kako se bomo zmenili za prevoz do Kozine?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA