Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 klemenl
živijo,
sem nov na TF, čisto svež in dišeč kot žemljica :-) V glavnem danes bi šel tečt na Rožnik (Lj) enih 10 km .. v dobri družbi.

Če je slučajno danes kdo tu gor in dovolj tekaško razpoložen .. naj se javi :-)
Sicer pa kdaj v prihodnje.

Lep pozdrav, Klemen
Uporabniški avatar
 pajo
klemenl napisal/-a:živijo,
sem nov na TF, čisto svež in dišeč kot žemljica :-) V glavnem danes bi šel tečt na Rožnik (Lj) enih 10 km .. v dobri družbi.

Če je slučajno danes kdo tu gor in dovolj tekaško razpoložen .. naj se javi :-)
Sicer pa kdaj v prihodnje.

Lep pozdrav, Klemen

Jutri bo veliko bolj lepo vreme. In jutri vsekakor sledi Rožnik - ko se prebudiva. :D
Uporabniški avatar
 pajo
kustus napisal/-a:lp

a ne grete na obalo tek od trga do trga mojmir vabi

Ne malo predaleč. Koliko km? Mislim proga teka.
 Ic3PrIncZ
Ker vidim da je tu nekaj govora o Rožniku, bi samo vprašala, v kakšnem stanju so poti, glede na sneg. Je lepo za tečt ali preveč drsi.
Odločam se za otvoritev tekaške sezone, pa me malo skrbi ta prekleti mraz in seveda sneg.

No vsekakor bom morala na en sprehod.
 luzr
Jasno, v letnih supergah drsi. In drsi tudi v zimskih. :wink: Odvisno katere potke boš ubrala in kako hitro.
Verjetno je najboljša opcija gorniško-pohodniška oprema. :D
Ic3PrIncZ napisal/-a:Ker vidim da je tu nekaj govora o Rožniku, bi samo vprašala, v kakšnem stanju so poti, glede na sneg. Je lepo za tečt ali preveč drsi.
Odločam se za otvoritev tekaške sezone, pa me malo skrbi ta prekleti mraz in seveda sneg.

No vsekakor bom morala na en sprehod.

Je še kar v redu. Prime čisto v redu tudi v letnih copatih. Tako da nima smisla da se matraš s težko zimsko opremo. Je pa res da sem in tu mal spodrsne, kar je čisto v redu za trening ravnotežja.
 bliss
Pozdravljeni,

tudi jaz sem nova na forumu, prijavljena prav z namenom, da najdem sotekača/sotekačico za proge cca 8 km (za začetek) v centru MB ter okolici (kalvarija, otok, piramida). Tečem rekreativno, kondicija še ni na višku :)

Če ima kdo voljo do fajn družbe, naj se javi, posebej pa študentje/ke, kar sem tudi sama. :)

Lep pozdrav!
 Valterossi
Živjo, športniki!

si sposojam to temo da povabim koga na Šmarno goro danes, 20.10. popoldan, vseeno kdaj samo ne po 17 uri!

Gre se čez Grmado pa korenine nazaj, ne bo nor tempo, lahko tudi hoja.

če gre kdo, lahko ga poberem, naj piše na 041 765 233

lp
 Valterossi
Valterossi napisal/-a:Živjo, športniki!

si sposojam to temo da povabim koga na Šmarno goro danes, 20.10. popoldan, vseeno kdaj samo ne po 17 uri!

Gre se čez Grmado pa korenine nazaj, ne bo nor tempo, lahko tudi hoja.

če gre kdo, lahko ga poberem, naj piše na 041 765 233

lp

Evo 2 gresta, še za eno/ enega je prostor, nimam jaz avtobusa...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA