prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tole sem prejela na mail...sounds interesting.... :)
------------

Spoštovani,

trener triatlona Igor Kogoj organizira dvakrat tedensko vadbo plavanja pod strokovnim vodstvom.

Kogar želja je, da bi se izpopolnil v tehniki plavanja in v novo sezono vstopil s višjo stopnjo pripravljenosti, kot v dosedanje, se lahko javi njemu na:

GSM 031 288 544 oz igor.kogoj@gov.si , igor.kogoj@volja.net

Proge so rezervirane na Kodeljevem in sicer v pon od 20 - 21 ure ter sredo od 21 - 22 ure.

Izkoristite ponujeno priložnost - s plavanjem v skupini in pod strokovnim vodstvom boste napredovali neprimerno bolje, kot če se boste trudili sami - definitivno!!!

Trišportni pozdrav - Miro

(povej naprej, povej naprej.....)

PS: seveda se da z njim dogovoriti tudi za kompletno vodenje treninga triatlona.
Uporabniški avatar
 NatašaB
Živjo,

a mogoče veš, kakšna je cena?

LP, Nataša
Uporabniški avatar
 Binch
Cakam na odgovor na email :)
Uporabniški avatar
 Binch
Aaaaah :roll: ne vem zakaj ni Miro tega v mailu zapisal ... na sajt se pa nism spomnla it... ah...

Vadnina znaša 6.000 SIT mesečno.
Uporabniški avatar
 Binch
Danes 1.12. je prvi trening, pride kdo?
Uporabniški avatar
 pegaz
Hej, Binch, hvala za tole obvestilo!

Jaz pridem danes, 100%! G. Kogej je rekel, da naj pridemo ene 15 min prej, da se še pogovorimo. Vhod je z zadnje strani balona, vprašaš za Trisportove proge.

Se vidimo! LL, Pegaz :)
 Ninocka
Jaz se se nisem odlocila oz. ne vem, ce je zadeva tudi za popolne, popolne zacetnike (ne znam plavati niti zabice okej).
Vglavnem Pegaz uzivaj v vodi in kaj porocaj!
Uporabniški avatar
 vidkul
pegaz napisal/-a:Hej, Binch, hvala za tole obvestilo!

Jaz pridem danes, 100%! G. Kogej je rekel, da naj pridemo ene 15 min prej, da se še pogovorimo. Vhod je z zadnje strani balona, vprašaš za Trisportove proge.

Se vidimo! LL, Pegaz :)

No, kako je bilo v sredo? Si Šel?

lp Vid
Uporabniški avatar
 pegaz
Glug glug blub! 8)

Dragi moji, česa takega pa še ne! Take dobre odločitve, kot je bil tale plavalni trening, že dolgo nisem naredil (podoben impakt so pred leti imeli pričetek tekanja, pa odhod v Ameriko, pa učenje španščine. Šrauf u glavo! :shock: :P )
OK, me je spet odneslo.

Trening + organizacija:
- 6kSIT/mesec, trening v manjši skupini (10 ljudi), 1h, 2x tedensko, pod strokovnim vodstvom trenerja.
- urnik: Pon - Sre, 2 skupini: ponirki (20h-21h), račke (21h-22h),
- Plava se v zimskem bazenu pod balonom. Bazen je prijeten, ni pa garderob in tušev (fitnesi so nas razvadili) in vse pustiš na tribuni. Skupina plava v eni progi, po desni strani gor in po levi dol. Po vsaki dolžini sledijo navodila in nasveti trenerja.
- Trener vadi tudi PK Olimpija in se posveti vsakemu posebej; plavanje je užitek in učna krivulja nevarno strma! :)

Doživetje na plavanju:
Ekipa se je zbrala prvič in najprej nas je bilo treba razvrstiti. Vsak je odplaval dve dolžini kravla in razvrstili so nas v dve skupini. Ker od zlatega delfinčka dalje brez plavutk in maske nisem dosti plaval, je bilo pričakovanje silnih preplavanih dolžin kar tesnobno, moja začetna skupina pa pri račkah. Pa ni bilo težav. V moji skupini sta bila tudi Binch in Pantha Rei, Pia pa je bila že pri ponirkih.

Začetni preskus je pokazal, da nas večina misli le na roke, med tem ko SAO Noge delajo čisto po svoje. Počasi smo skozi vaje pridelali nekaj kontrole nad njimi, vadili smo tudi dihanje in delo rok. Tako se nisem zabaval že od male šole! Jej!!! :P

Na koncu je modro vodstvo ugotovilo, da z Binch ovirava soplavalce in so naju premestili med hitrejše ponirke. Ura je hitro minila med požiranjem vode in kontrolo različnih delov telesa v boju z drugim elementom. Povem vam, da sem zadnjih nekaj dolžin PRVIČ začutil (po moje) ekvivalent "runners high"-a, ko drsiš skozi vodo brez napora in se ne bojuješ z njo. Čisto me je zasvojilo in komaj čakam na ponedeljek!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 vidkul
pegaz napisal/-a:Glug glug blub! 8)

- Plava se v zimskem bazenu pod balonom. Bazen je prijeten, ni pa garderob in tušev (fitnesi so nas razvadili) in vse pustiš na tribuni.

Pegaz, tukaj se pa motiš. Garderobe so in tudi tuša sta. Garderobe so takoj na začetku levo. Tuša sta za zraven lepo dišečih kemičnih WC. Ta teden so začeli delat nove tuše, tako da sta tuša bolj improvizacija.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Binch
Čisto me je zasvojilo in komaj čakam na ponedeljek!

Se strinjam...tut jest komi cakam ponedeljek in kr neki fuuul pocas grejo teli dnevi v pricakovanju naslednjega treninga. Tole dozivetje na plavanju je bilo res fantasticno, da ne govorim o 20cm nizjem vodostaju bazena po prvem poskusu pravilnega dihanja hehehe. No in seveda prispevku kanalizaciji naslednji dan hehehe.

Koncno mam filing, da se bom naucila zares plavat. Tiste vaje, naprej samo noge (ko sem jih koncno zacela pravilno uporabljat so me zacele tut bolet jao....), potem pravilno dihanje z licem na vodi (kjer vcasih kej popijes prevec), pa komolec visoko in prsti drsijo na vodi (je trajal dve dolzini ampak mi je ratal) so ble res lustne in koristne. ... No pol smo pa zdruzli vse vaje v eno in dobil eno veliko stalo :lol: Ta mladi trener je zakon, pa se ful simpaticen in zaenkrat se nic ne dere na nas heheheh.

U glavnem, dokler ne ves na kaj vse moras pazit, enostavno plavas. Ko se pa enkrat trudis da bi z nogami brcal kar najbolj enakomirno in iz kolkov ven, pa da mas spicke na podplatih, pa da roka roko caka...in se spomnis da ne dihas pravilno in glavo dvigujes previsoko, nakar spustis glavo v vodo in ti komolec plahuta po svoje, vmes se spomnis ponovno na noge in seveda, kajpak drugega, pozabis na glavo in dihanje...No, sej po ene treh dolzinah je tut cela vaja "roka roko caka" sla cist okej ...

Nakar sva s Pegazom presla med ponirke, kjer ni bilo vec "u izi roka roko caka" kjer mas cas razmisljat na vse elemente kravla. Ampak je g. Igor odredil dvakrat 50m. Ful gas. In se mi zdi, da sva oba s Pegazom izpljuvala kak deci vode na konc prve runde. Se mi zdi, da bom mogla se mal trenirat, da mi v kri pride cela tehnika in bom potem bolj sprosceno plavala ker zdej me kr zmanjka, ko zacnem malo bolj gonit. Zaenkrat zmorem samo dve hitrosti:

1. lepo u easy pocasi roka roko caka
2. ful spon gas kjer se po 50m utopim in tehnika ne pride v postev

Sicer pa me je tole plavanje tok navdusilo, da zdej vsak dan v postli "treniram" v glavi kaj vse moram pazit, kako moram roko vlect, kako moram dihat ... kaj so dobre noge itd... :lol:

Res dabest! Komi cakam ponedeljek :laola
Uporabniški avatar
 Binch
vidkul napisal/-a:
Pegaz, tukaj se pa motiš. Garderobe so in tudi tuša sta. Garderobe so takoj na začetku levo. Tuša sta za zraven lepo dišečih kemičnih WC. Ta teden so začeli delat nove tuše, tako da sta tuša bolj improvizacija.

lp Vid

Zakon, bomo naslednjic najdl in uporabl. Sicer so nas pa mal cez 22h ze ven metal, ker je mogu stric kao alarm vklopit pa zaklent. No sej, naslednjiic koncava ob 21h pa bo se cas za splahnit se! Super info!
Uporabniški avatar
 pegaz
Binch napisal/-a:... ob 21h pa bo se cas za splahnit se! Super info!

Ja sej res. V tem bazenu je zgleda posebna vrsta klora, ker sem bil po prihodu domov in šamponiranu/fenanju še vedno kot "Divji človek z Bornea" ali pa kot tisti profesor iz Back to the Future. Fzzzzzz! :idea:
Binch napisal/-a:nizjem vodostaju bazena po prvem poskusu pravilnega dihanja hehehe. No in seveda prispevku kanalizaciji naslednji dan hehehe.

Ja! Glub-glub-glub... :rol:
Binch napisal/-a:No pol smo pa zdruzli vse vaje v eno in dobil eno veliko stalo :lol: Ta mladi trener je zakon, pa se ful simpaticen in zaenkrat se nic ne dere na nas heheheh.

Ej, kaj pali pr puncah, ne morš verjet... :shock: :roll: :twisted:
(pssst, sam je res simpatičen, tak Johnny Depp tip... ;)šarmanten...ooooo.... :twisted: )
Binch napisal/-a:Nakar sva s Pegazom presla med ponirke, kjer ni bilo vec "u izi roka roko caka" kjer mas cas razmisljat na vse elemente kravla.

... in sva bla midva za ostale "ležeča policaja" na progi... :oops:
Binch napisal/-a:Sicer pa me je tole plavanje tok navdusilo, da zdej vsak dan v postli "treniram" v glavi kaj vse moram pazit, kako moram roko vlect, kako moram dihat ... kaj so dobre noge itd... :lol:

To je pa psiho trening, ki je podlaga vsakega športa. Tako lahko treniraš, ko ne moreš fizično vaditi, učinek pa je ekvivalenten, ker treniraš živčne povezave za koordinacijo. Psiho trening je osnovno orodje pri športih koordinacije, kot je npr. karate (v pisarni bi čudno gledali, če bi se v kravati lotil izvajat udarce...). V bistvu tud za plavanje! Super ideja!
Uporabniški avatar
 runner
khm, khm

exqueeze_me?
da bi z nogami brcal kar najbolj enakomirno in iz kolkov ven, pa da mas spicke na podplatih, pa da roka roko caka
baking_powder?

lahko bi se par quotov dal ... ampak jaz nič ne kontam Tita mi!
Kakšne, bolan, špičke na podplatih?
Vidim jaz, da bo treba v špijonažo...
Če bosta v ponedeljek opazila koga v TF majici kako vaju opazuje iz grmovlja ... hm pravite da je balon, pokriti bazen ... to bi znala biti težavica .... kako naj se infiltriram... ???

:-)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA