Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Eno vprašanje.
Do zdaj sem v Radencih vedno tekla na 10 km, tako da to traso dobro poznam.
Zanima pa me, kakšna je tista druga proga: vzponi, kje je veter v prsi, ali je kje kaj sence, kateri del je (fizično in psihično) najtežji .... Koliko pred ciljem se proga združi z 10-kilometrsko? (Saj načeloma niti ne bi spraševala, ampak imam v planu dva kroga, tako da ...).
spela* napisal/-a:Eno vprašanje.
Zanima pa me, kakšna je tista druga proga: vzponi, kje je veter v prsi, ali je kje kaj sence, kateri del je (fizično in psihično) najtežji .... Koliko pred ciljem se proga združi z 10-kilometrsko? (Saj načeloma niti ne bi spraševala, ampak imam v planu dva kroga, tako da ...).

Vzponi :D ?!? Kako če je ravnina...
Veter v prsi? Povsod kolikor ga hočeš.
Senca? :shock: Je v cilju.
Upam, da se ne motim. Edino sem pozabil res dober smrad z polj ob trasi pa še mogoče kako špricanje poljščin in to nosi ravno vate. Drugače pa ... toplo.

Kolikor imam jaz v spominu, sence ni nikjer, veter pa "zaprmej" vedno v prsa piha :D
pajo napisal/-a:

Upam, da se ne motim. Edino sem pozabil res dober smrad z polj ob trasi pa še mogoče kako špricanje poljščin in to nosi ravno vate. Drugače pa ... toplo.

Ma dobro, saj vemo, da so ravno ravnine tiste, kjer te znajo presenetiti klanci. :D
Za senco sprašujem, ker se na 10 km en del teče po gozdu, po senčki ... tu torej tega ni. :(
Za veter v prsi se mi pa pa kar zdelo ...
Sicer pa, pustimo se presenetiti, mogoče bo pa vreme podobno predlanskemu, ko je bilo super za tek.
spela* napisal/-a:Sicer pa, pustimo se presenetiti, mogoče bo pa vreme podobno predlanskemu, ko je bilo super za tek.

2010 super za tek :shock: mogoče na 10km :wink:
res je da ni bilo vročine in je bilo oblačno,
je pa zato na 42km progi full pihalo (na določene momente, te je veter ustavljal)
po 3h in pol je pa začelo še deževati :( tako da sem se počutil kot nudist na mrazu :(
Radenci so pač Radenci in dobrih pogojev skoraj nikoli ni. Itak je pa vreme za vse enako. :wink:
pajo napisal/-a:

haha, super opis :lol: :lol:
Se že veselim! :mrgreen:
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Sicer pa, pustimo se presenetiti, mogoče bo pa vreme podobno predlanskemu, ko je bilo super za tek.

2010 super za tek :shock: mogoče na 10km :wink:
res je da ni bilo vročine in je bilo oblačno,
je pa zato na 42km progi full pihalo (na določene momente, te je veter ustavljal)
po 3h in pol je pa začelo še deževati :( tako da sem se počutil kot nudist na mrazu :(

Aha ... torej v nobenem primeru verjetno ne bo idealno ... Nič, bo treba pa bolj trenirati v težkih razmerah.
Spela* ne nasedat. Tudi če ni oblačno je kakšpna petina proge v senci. Bistvena prednost na progi so voda v čebrih z gobicami in tuši. Neskončno odsvetujem zmočenje superg. Mokre noge le v skrajni sili in ne več kot 10 km od cilja. TF kapica (po možnosti s plahutami je meni neprogrešljiva v drugem krogu, ko postane res vroče). Toliko od večkratnega (relativno) počasnega udeleženca (4 ure in več press).
Sem bil lani zajček za 3:50:00, pa moram reči da so bili pogoji v drugem krogu res peklenski. Noben od tekačev, ki so me sledili v prvem krogu ni zdržal niti do začetka drugega. Tako sem drugi krog začel sam in z enakomernim tempom prehiteval kar lepo število tekačev. Upam, da bodo letos boljši pogoji, Špela pridruži se mi pa bomo zmagali, povabilo velja tudi za vse druge, ki jim je cilj 3:50 :laola :laola :laola
raziskovalec napisal/-a: Bistvena prednost na progi so voda v čebrih z gobicami in tuši.

Bistvena prednost na progi so TOPLA VODA v čebrih z gobicami, TOPLA VODA v kozarcih in TOPEL izotonični napitek Sprint. :lol: :-- To velja predvsem za drugi krog.
Je pa to izziv, zato grem letos spet.
raziskovalec napisal/-a:Spela* ne nasedat. Tudi če ni oblačno je kakšpna petina proge v senci. Bistvena prednost na progi so voda v čebrih z gobicami in tuši. Neskončno odsvetujem zmočenje superg. Mokre noge le v skrajni sili in ne več kot 10 km od cilja. TF kapica (po možnosti s plahutami je meni neprogrešljiva v drugem krogu, ko postane res vroče). Toliko od večkratnega (relativno) počasnega udeleženca (4 ure in več press).

Hvala. :)
Upam, da se vidimo, da bomo skupaj trpeli na progi. :)

davidkopic napisal/-a:Špela pridruži se mi pa bomo zmagali, povabilo velja tudi za vse druge, ki jim je cilj 3:50 :laola :laola :laola

Hvala, ampak ni šans! V Radencih glavno, da pretečem, nobenih ambicij za pod 4 ure, ker je to za tisto vročino zame čisto nerealno!
ugor napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a: Bistvena prednost na progi so voda v čebrih z gobicami in tuši.

Bistvena prednost na progi so TOPLA VODA v čebrih z gobicami, TOPLA VODA v kozarcih in TOPEL izotonični napitek Sprint. :lol: :-- To velja predvsem za drugi krog.
Je pa to izziv, zato grem letos spet.

Ja res je :) Ampak tudi topla voda hlapi in ohlaja telo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA