Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 andrejl
Super kot vedno. Žal nisem mogel ostati na podelitvi. Sin je praznoval rojstni dan.

Proga težka. Najprej kakšen 1,5km kar strmega klanca, nato do obrata gor-dol in nato še spust poti cilju.

Za mojo pripravljenost smo malo prehitro začeli. Tako da sem kar trpel, malo po obratu tudi odpadel, ampak na srečo na koncu dolgo za mano ni bilo nobenega. Zadnji spust sem tako odtekel precej lagodno. Koleno mi je bilo hvaležno.

Tempo je bil po moj uri konkretno pod 4.00.

Se vidimo na Križni,

Andrej
Uporabniški avatar
 tae
Čeprav tu ni kaj dosti poročil, kar je na forumu v zadnjem času že klasika, če že ne gre za kakšen ultramaraton ali vsaj maraton, moram tu kar nekaj stvari komentirati. Na tem teku sem bil le 1x, leta 2010.

Luka Ljubič in Denis Guzelj sta itak razred zase. Vseeno prejmita čestitke, ker sta sposobna že tako dolgo vzdrževati vrhunsko formo.

Aljaž :arrow: tale tek ti je uspel super, bravo (tvoji tereni) a ne?

andrejl :arrow: prejmi dvojne moje čestitke. Za absolutno 4. mesto in 2. v kategoriji.

Vrhunc pred prihajajočim maratonom stopnjuje formo. Spet te bom gledal v hrbet ali pa te ne bom več videl kot včasih.

Obivankenobi :arrow: ne vem ali si zadovoljen s tekom ali ne. Glede na to, da si bil po času le 3 sekunde pred mano (moj primerjalni čas iz leta 2010) in da je bil Matick le 7 sekund za tabo, ti po mojem ni šlo najbolje oziroma ne tako kot znaš. Predvidevam, da je to še posledica tvoje bolezni. Morda si se celo prehitro vrnil na tekme. Boš ti kaj več povedal.
Uporabniški avatar
 ris9
Se strinjam s tabo Tae. Zlo slabo se komentira tele "krajše" teke. Jaz zmeraj čakam, če bo kdo kaj napisov k je zanimivo prebrati k se tudi sam bolj kot ne udeležujem tekov tam okoli 10km ampak tistih k se ne udeležim sam tudi ne komentiram (zjle je pač izjema k si ravno omenil tisto).
Ljubiču in Guzlju pa samo bravo!
Bom letos tudi sam malo sprobal v notranjskem pokalu k zaenkat sem tekel bolj gorenjski pokal pa me zanima kako kaj zgleda še drugje :) . Sploh pokali so bli zlo lepi zjle na tem teku 8) 8) .
Uporabniški avatar
 MatjazV
tae napisal/-a:Čeprav tu ni kaj dosti poročil, kar je na forumu v zadnjem času že klasika, če že ne gre za kakšen ultramaraton ali vsaj maraton, moram tu kar nekaj stvari komentirati. Na tem teku sem bil le 1x, leta 2010.

Vrhunc pred prihajajočim maratonom stopnjuje formo. Spet te bom gledal v hrbet ali pa te ne bom več videl kot včasih.

Tae, vidim da spremljaš, kaj dogaja. Za enkrat prav ocenjuješ, da se moja forma dviguje. Treninge sem trenutno podredil maratonu v Parizu, ki je res že zelo blizu in upam, da se bo to iskazalo tudi v cilju tega maratona. Drugače pa gre tebi letos res dobro in ni se bati, da bi me gledal v hrbet.

Organizatorje moram pohvaliti za zelo lepo tekmo, ki pa mi ni ravno pisana na kožo, saj je bilo skoraj 200 m vzpona in je bilo treba pošteno garati. Čas je sicer 15 sec slabši kot lani a sem vseeno zadovoljen.

Slika

Obivankenobi - HVALA ZA PREVOZ in čestitke za precej hitrejši tek kot lani, stopničke zgrešil le za las.

Se vidimo na kakšnem treningu ali pa na naslednji tekmi.

Lp, Matjaž

Pa še par FOTK
tae napisal/-a:Obivankenobi :arrow: ne vem ali si zadovoljen s tekom ali ne. Glede na to, da si bil po času le 3 sekunde pred mano (moj primerjalni čas iz leta 2010) in da je bil Matick le 7 sekund za tabo, ti po mojem ni šlo najbolje oziroma ne tako kot znaš. Predvidevam, da je to še posledica tvoje bolezni. Morda si se celo prehitro vrnil na tekme. Boš ti kaj več povedal.

Ja, kaj pa vem po eni strani sem lahko zadovoljen s tekom saj sem za 40 sek izboljšal svoj lanskoletni rezultat :D 8), po drugi strani pa vseeno pričakoval, da bom šel pod 30 min, ampak se mi tokrat ni izšlo... :? sicer ne vem ali je to posledica bolezni ali zopet slabše taktike, saj sem kar pošteno zagnal v klanec... :shock: :oops: pa tudi tekel na vso moč do obrata, kjer sem kar popustil v tempu in me je Matjaž takoj po obratu ujel ter prehitel... :roll: :oops:, tako, da je očitno zopet boljši od mene oz. stopnjuje formo do maratona... :clap: :cast:, za ovratnik mi je tokrat dihal tudi Matick, ki očitno zna presenetiti vsake toliko časa z odličnim tekom... :clap:
Ja nč, bom videl, kako bo v Senožečah... :roll: :)
Čestitke vsem za odlične rezultate... :laola :TF) ter hvala za dobro družbo... 8)

Lp!

p.s.:
Matjaž, hvala za slike... :wink:
Uporabniški avatar
 jac
Pogoji za tek so bili odlični.... skoraj že malo vroče no :mrgreen:

Trasa je razgibana, precej utrujajoča, če nimaš neke posebne taktike. Če proge na poznaš, te kar nekajkrat preseneti kak strm vzpon in potem spust. Ravnine praktično ni :roll:

Prvo polovico tekel z MatjažemV, nato pa se mu je snelo :-- tk da me je pustil minutko za seboj ... bemtiš te krize sredi proge hihi

Organizacija super, udeležba tudi, družba odlična... :laola

Matjaž, hvala za 5. fotko ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA