Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Glede na to, da sem domačin, ti iz prve roke lahko povem, da je največji hrib na progi most čez reko Muro, katerega boš prečkala štirikrat. Se pravi, da te glede klancev naj ne skrbi 8) . Kar se sence tiče pa te moram razočarati. V obeh krogih skupaj je ni za dva kilometra. Trasa 10 km in 42 km teka se pokrivata kakih 300 m (štart oz. cilj). Jaz bi ti predlagal, da se s temi podatki ne obremenjuješ in da kljub temu prideš, tako da nas bo v drugem krogu čim več in da nam ne bo dolgčas. :juhuhu:

LP Zlatko - RAJZL
Ja vročina zna biti res neznosna, topla pijača pa tudi. :evil: . Sem videl elegantno rešitev na Superbalatonu.Slika

Upajmo,da jih naši organizatorji kdaj posnemajo, bi vsaj pijača bila mnogo bolj hladna.

Sam sem se odločil,da se bom prijavil na 42 km, katere bom pretekel samo v idealnih vremenskih razmerah, če bo prevroče bom brez slabe vesti zavil v prvem krogu v cilj.
Hvala in še eno vprašanje: Koliko gre proga skozi vasi (torej mimo hiš in ljudi) in koliko se je treba mučiti po praznih cestah, kjer levo in desno ni nič, kar je za psiho skoraj mučenje?
spela* napisal/-a:Hvala in še eno vprašanje: Koliko gre proga skozi vasi (torej mimo hiš in ljudi) in koliko se je treba mučiti po praznih cestah, kjer levo in desno ni nič, kar je za psiho skoraj mučenje?

Špela manj veš bolje bo. Verjemi mi . Samo gaasssss pa boš zadovoljna.
Moj nasvet speli* (odločitev je pa itak tvoja):

Kljub temu, da si že dolgo prijavljena in načeloma pripravljena za maraton v Radencih, ti predlagam, da ne greš. V tvojih vprašanjih vidim strah. To te bo zlomilo tudi na cesti. Ne pusti se prepričati večini tu na forumu, ki zagovarjajo, da bo vse dobro in le pojdi.
Vreme napisal/-a:Ja vročina zna biti res neznosna, topla pijača pa tudi. :evil: . Sem videl elegantno rešitev na Superbalatonu.Slika

Upajmo,da jih naši organizatorji kdaj posnemajo, bi vsaj pijača bila mnogo bolj hladna.

Sam sem se odločil,da se bom prijavil na 42 km, katere bom pretekel samo v idealnih vremenskih razmerah, če bo prevroče bom brez slabe vesti zavil v prvem krogu v cilj.

Jaz tudi. Upam da bo mirovanje do Radencev že v pozabi.
spela* napisal/-a:Hvala in še eno vprašanje: Koliko gre proga skozi vasi (torej mimo hiš in ljudi) in koliko se je treba mučiti po praznih cestah, kjer levo in desno ni nič, kar je za psiho skoraj mučenje?

Odsekov proge izven naselja je skupaj cca 6 km v enem krogu, in jih je 6. Najdaljši je dolg nekje 2 km, pa še na tem je vmes okrepčevalnica. Moraš pa vedeti, da to ni Ljubljana in da na neko podporo ljudi kaj dosti ne moreš računati, predvsem pa ne v drugem krogu, ko bo večina pri kosilu in boš na cesti lahko le vohala pohanega piščanca. :lol: Jaz sem ti že v prejšnjem postu svetoval, da se s temi zadevami ne obremenjuješ. Upam, da je to le ženska radovednost :wink: in previdnost in ne strah kot pravi TAE.

LP Zlatko - RAJZL
RAJZL napisal/-a: Upam, da je to le ženska radovednost :wink: in previdnost in ne strah kot pravi TAE.

Ne radovednost ne strah, rada bi se le psihično pripravila. :D
Pohanega piščanca pa na srečo ne jem. :lol:
tae napisal/-a:Moj nasvet speli* (odločitev je pa itak tvoja):

Kljub temu, da si že dolgo prijavljena in načeloma pripravljena za maraton v Radencih, ti predlagam, da ne greš. V tvojih vprašanjih vidim strah. To te bo zlomilo tudi na cesti. Ne pusti se prepričati večini tu na forumu, ki zagovarjajo, da bo vse dobro in le pojdi.

Ne pustim se prepričati nikomur, ne tistim, ki mi pravijo, da ni nič takega in naj grem, in ne tistim, ki mi govorijo, naj ne grem.
Če res ne bi šlo, imam vedno možnost zaviti v cilj po prvem krogu ali odstopiti. Sicer nimam tega namena, ampak imam pa to možnost.
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:SEveda se nas bo :wink:

Jaz sem se že prijavila in včeraj začela s pripravami. To je: plačala startnino in prišla na bazensko telovadbo v majici z Ljubljanskega maratona. :lol:
Razy, računam na tvojo (vsaj moralno) podporo v drugem krogu.

Če se mi bo dalo iti v drugi krog. :shock: :oops:

Da se to bo dalo v drugi krog tečti, bo še moja senca poskrbela za spremstvo..... :mrgreen:
čeprav še nisem prijavljen....je že padla odločitev, da se po dveh letih vrnem v mesto, kjer sem prvič okusil, kja maraton pomeni v praksi in sedaj bo jubilejni deseti. :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA