Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

AD Kladivar Celje napisal/-a:
bernarda napisal/-a:V kolikor je štart na enem koncu....vmes cca 4 km, cilj na drugem koncu = v obe smeri 8 km......ste kaj razmišljali v to smer, da se bodo tekači morali preobleči.. :mrgreen: ..bo kakšno parkirišče, kje na sredini, da ne bo predaleč ne v eno ne v drugo smer od vozila :wink:

Poskrbljeno bo za prevoz opreme na ciljno prizorišče ter nato avtobusni prevoz udeležencev nazaj v center po končani prireditvi :wink:

:laola :laola
Smo v zadnjem tednu predprijav. Te so občutno cenejše in vas pozivamo, da prijave opravite čim prej (najkasneje 2.aprila). Vse, ki ste še neodločeni pozivamo, da se nam pridružite 7.aprila v Celju, da skupaj preživimo premierni Tek celjskih knezov. Tudi po zaključku teka se na Starem gradu Celje obeta prava srednjeveška predstava, udeleženci pa se bodo okrepčali s prav posebnim golažem. Med nastopajoče bomo z žrebom razdelili tudi 20 praktičnih nagrad (športni copati in oblačila). Torej vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in izpolnite spletno prijavnico :clap:

http://www.ad-kladivar.si/tek

:laola
Smo tri bolj v polžji varianti včeraj grizle v hrib proti gradu. Ma ves čas sem se spraševala, le kaj mi je tega treba bilo? Če me tek po okolici Celja s pogledom na grad navdaja s pozitivno energijo, mi tek na sam grad pobere še zadnje atome moči.
Ke sem savinjčanka in sem štratnino poravnava na tek definitivno pridem. Nagrado za zadnje mesto sem pa tudi že rezervirala :-- :lol:

P.S. Bi bilo možno štartat v obratni smeri :lol: :lol: :lol: :lol: ???
levinja70 napisal/-a:Smo tri bolj v polžji varianti včeraj grizle v hrib proti gradu. Ma ves čas sem se spraševala, le kaj mi je tega treba bilo? Če me tek po okolici Celja s pogledom na grad navdaja s pozitivno energijo, mi tek na sam grad pobere še zadnje atome moči.
Ke sem savinjčanka in sem štratnino poravnava na tek definitivno pridem. Nagrado za zadnje mesto sem pa tudi že rezervirala :-- :lol:

in koliko časa ste potrebovale do vrha? Jaz sem se do sedaj samo enkrat odpravila peš na grad in še to je bila hoja tako da dvomim da bi tekaško dosegla cilj :D
muci napisal/-a:
levinja70 napisal/-a:Smo tri bolj v polžji varianti včeraj grizle v hrib proti gradu. Ma ves čas sem se spraševala, le kaj mi je tega treba bilo? Če me tek po okolici Celja s pogledom na grad navdaja s pozitivno energijo, mi tek na sam grad pobere še zadnje atome moči.

in koliko časa ste potrebovale do vrha? Jaz sem se do sedaj samo enkrat odpravila peš na grad in še to je bila hoja tako da dvomim da bi tekaško dosegla cilj :D

Nismo tekle čisto po trasi. Štartale smo pri Špici. Važno je bilo, da tečemo vzpon po cesti, kar smo tudi storile. No sama sem se bolj vlekla, kot tekla :clap: . Na cilju smo imele v nogah 10,4 km v času ure in devetih minut.
Saj cilja tekaško tudi sama ne bom dosegla. Tisti najhujši vzpon v ovinek bom hodila, da me slučajno ne vrže iz ovinka :lol:, pa še kje se bo našla - hoja namreč.
Lep pozdrav vsem tekačem!

Danes in jutri vam še omogočamo prijavo po ceni za predprijavo! Torej 11eur za člane TF (oziroma 8 za lastnike čipov)!!!
V ceno je vključen čip za enkratno uporabo, majica, golaž, pijača ter avtobusni prevoz z gradu v center! Poleg tega sodelujete v nagradni igri za okoli 15 praktičnih nagrad (športni copati, tekšake majice, hlače...).

Obiščite našo spletno stran: http://www.ad-kladivar.si/tek in izpolnite spletno prijavnico!

:laola
muci napisal/-a:za soboto je napovedan dež :(

Torej vreme bo :lol: :lol: :lol:

bernarda napisal/-a:S čim boste označili smer vožnje oziroma mesta parkiranja, kot ste obljubili.. :wink: ....da ne bomo predolgo :driver: ....po mestu.... :--( :shock: :D

Bernarda saj za park plac sploh ni problem. Na železniški postaji je en velik park plac (glavna cesta proti Laškem). Nam pa lahko organizator omogoči brezplačno parkiranje :?:
levinja70 napisal/-a:
muci napisal/-a:za soboto je napovedan dež :(

Torej vreme bo :lol: :lol: :lol:

bernarda napisal/-a:S čim boste označili smer vožnje oziroma mesta parkiranja, kot ste obljubili.. :wink: ....da ne bomo predolgo :driver: ....po mestu.... :--( :shock: :D

Bernarda saj za park plac sploh ni problem. Na železniški postaji je en velik park plac (glavna cesta proti Laškem). Nam pa lahko organizator omogoči brezplačno parkiranje :?:

Blem :-(( :driver: kje je želežnika postaja :arrow: smer vožnje, ko pridem po stari cesti v Celje iz smeri Slovenjskih Konjic :arrow: mimo Tuš planeta :arrow: :?: :?:
bernarda napisal/-a:Blem :-(( :driver: kje je želežnika postaja :arrow: smer vožnje, ko pridem po stari cesti v Celje iz smeri Slovenjskih Konjic :arrow: mimo Tuš planeta :arrow: :?: :?:

Bernarda pelješ se mimo Planeta Tuš in nadaljuješ pot samo naravnost skozi vsa križišča. Mimo hotela Štorman (desno), avtobusne postaje (levo), Celea parka (levo). Ko se pripelješ do železniške nadaljuješ pot naravnost in na krožnem - tretji izvoz - tik pred reko Savinjo je na levi strani veliko parkirišče. Upam, da sem kaj pomagala.
levinja70 napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Blem :-(( :driver: kje je želežnika postaja :arrow: smer vožnje, ko pridem po stari cesti v Celje iz smeri Slovenjskih Konjic :arrow: mimo Tuš planeta :arrow: :?: :?:

Bernarda pelješ se mimo Planeta Tuš in nadaljuješ pot samo naravnost skozi vsa križišča. Mimo hotela Štorman (desno), avtobusne postaje (levo), Celea parka (levo). Ko se pripelješ do železniške nadaljuješ pot naravnost in na krožnem - tretji izvoz - tik pred reko Savinjo je na levi strani veliko parkirišče. Upam, da sem kaj pomagala.

Levinja, verjetno si še komu, ne samo meni pomagala :cast1: hvala. :driver: sedaj bo lažje najti , v kolikor pa se kaj zakomplicira :oops: , še vedno ostane :argue: prvega , ki ga srečam :mrgreen:
Pozdravljeni. Za eno parkirišče si že izvedela:) Lahko parkirate tudi za Knežjim dvorcem. Izvoz Celje center...ravno mimo Merkurja, Planeta Tuš, Citycentra, križišča pri vojašnici nato pa pri Avtobusni postaji Celje (vidite jo na desni strani), zavijete desno...nato 3 semaforje ravno in na desni strani zagledate parkirišče od koder je najbližje do štartnega mesta. Se vidimo :clap:
Pozdravljeni!

Imam par vprašanj:
Kje in od katere ure naprej je dvig štartnih številk?
Ali moramo imeti s sabo potrdilo o plačilu (jaz ga namreč nimam)?
Ali imajo navijači jutri prost vstop v/na grad?

Se vidimo jutri!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA