Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klatez
http://np-plitvicka-jezera.hr/maraton2012/?page_id=7

STARTNINE: 42 km = 140 kn (20 €), 16 km = 120 kn (17 €), 5 km = 80 kn (12 €)
Uplaćivanjem startnine svi trkači dobivaju: startni broj, majicu, medalju, okrepu na stazi i cilju, priznanje s postignutim rezultatom, bon za Pasta party te ulaznicu za obilazak Parka. Maratonci i trkači na 16 km dobivaju bon za ručak u restoranu Poljana na dan utrke.

Vprašanja za vse, ki ste že bili:
Vstopnica za narodni park se lahko izkoristi kadarkoli ali na točno določen dan?
Kdaj je Pasta party?
Klatež, moj odgovor ne bo popoln :? .
Jaz sem karto podaril, bili smo organizirano z avtobusom, pa tudi maratonska proga ni najlažja,tako, da so si drugi ogledali park, pa tudi vračali smo se po razglasitvi rezultatov.
Makarone dobiš po teku - topel obrok in sadje.
Park se drugače splača ogledati :D
Lp
miro
Karta za ogled se lahko izkoristi samo na dan maratona (ali dan prej, če dvigneš številko), je napisano na karti.
Pasta party je dan prej ob 20:00 uri (tam okoli), po teku pa je kosilo (isto pašta), tako če prideš dan prej, ješ 2x. :D
Če kdo rabi karto za ogled Plitvic--> podarim. :wink: " tam bom"...9-ič

Po tako lepo-hudi zadevi,42 km...se mi ne ljubi sprehajati med slapovi,ki jih itak vidim med tekom.
RoKo napisal/-a:Karta za ogled se lahko izkoristi samo na dan maratona (ali dan prej, če dvigneš številko), je napisano na karti.
Pasta party je dan prej ob 20:00 uri (tam okoli), po teku pa je kosilo (isto pašta), tako če prideš dan prej, ješ 2x. :D

Točno to me je zanimalo. Hvala za informacije!

lonely napisal/-a:Če kdo rabi karto za ogled Plitvic--> podarim. :wink: " tam bom"...9-ič
Po tako lepo-hudi zadevi,42 km...se mi ne ljubi sprehajati med slapovi,ki jih itak vidim med tekom.

Super Lonely - sem zainteresiran za tvojo karto!
Na razpisu piše da moraš plačati štartinu do 18,5 potem pa ne .
Lonely povej mi ali ga jaz pretečem glede zahtevnosti ,ker ti itak veš za moje sposobnosti kako in kaj.
jegart napisal/-a:Na razpisu piše da moraš plačati štartinu do 18,5 potem pa ne .
Lonely povej mi ali ga jaz pretečem glede zahtevnosti ,ker ti itak veš za moje sposobnosti kako in kaj.

Prijatelj..pretekel ga boš,verjemi...ni pa primerljivo s časi ravninskih maratonov..časa je dovolj 5.30 limit.
Priporočam ,da se prijavite on-line..na njihovi strani,za plačilo se bom zmenil po telefonu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA