Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

sončnica_teče napisal/-a:Pozdravljeni!

Imam par vprašanj:
Kje in od katere ure naprej je dvig štartnih številk?
Ali moramo imeti s sabo potrdilo o plačilu (jaz ga namreč nimam)?
Ali imajo navijači jutri prost vstop v/na grad?

Se vidimo jutri!

1. Od 9:00...mislim pa da bo ok tudi okoli 10:00
2. Bomo že uredili;)
3. Da (upam pa da jih ni za en avtobus:))

LP
AD Kladivar Celje napisal/-a:

Imam par vprašanj:

Se vidimo jutri!

2. Bomo že uredili;)

LP

Tisto o navijačih in prostem vstopu za grajsko obzidje pa ne velja. Zato :argue: podajam eno veliko grajo organizatorjem. Ne gre se za tista 2 eura (eden je itak kavcija), vendar za princip. V tem primeru ste verjetno prodali kakšno pijačko manj, kajti kar nekaj ljudi ni šlo za grajsko obzidje.
Na malo tekem me spremlja moj :heart . Le na tiste v domačem okolišem. In ta je bila ena teh. A zaradi vstopnine sva se obrnila in odšla domov. Moj :heart pravi princip je princip.
levinja70 napisal/-a:
AD Kladivar Celje napisal/-a:

Imam par vprašanj:

Se vidimo jutri!

2. Bomo že uredili;)

LP

Tisto o navijačih in prostem vstopu za grajsko obzidje pa ne velja. Zato :argue: podajam eno veliko grajo organizatorjem. Ne gre se za tista 2 eura (eden je itak kavcija), vendar za princip. V tem primeru ste verjetno prodali kakšno pijačko manj, kajti kar nekaj ljudi ni šlo za grajsko obzidje.
Na malo tekem me spremlja moj :heart . Le na tiste v domačem okolišem. In ta je bila ena teh. A zaradi vstopnine sva se obrnila in odšla domov. Moj :heart pravi princip je princip.

Pozdravljena. Glede prostega vstopa na grad za spremljevalce se vsem globoko opravičujemo. Bilo je dogovorjeno, da je grad odprt za vse spremljevalce vendar je prišlo do težav, ker uslužbenka zavoda, ki upravlja z gradom očitno z njihove strani ni bila obveščena o tem in je moral posredovati predsednik našega društva in odpraviti težavo. Žal nam je, da si ena izmed tistih, ki so imeli to negativno izkušno in se ti še enkrat opravičujemo. Prodali pa tudi nismo nobene pijačke manj kajti vse kar smo nudili mi kot organizatorji je bilo brezplačno. Letos je bila to za nas ena povsem nova izkušnja, saj smo se do sedaj ukvarjali samo s stadionsko atletiko in prvič organizirali takšen tek....na napakah se učimo. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA