Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tudi letos je razpisana nagrada za rekord KBK proge :clap: :clap: :clap:
do sedaj je dvakrat slavil Simon Alič z , nepredstavljivih 68 minut in 16 sekund :laola
seveda, pa ni vse v hitrosti... veliko pomeni, če človek lahko premaga samega sebe...

VABLJENI :D :lol: :P :lol: :D :P
kbk napisal/-a:Vencelj, najbr pa lahko potrdiš, da je tekma fajn in se splača prijavit... :D :D
vedel boš pa tudi zakaj je Suša letos že dopoldan...v preteklosti se je že zgodilo, da je zmagovalec KBK-ja potem zmagal še na Selškem... :clap: :clap: :clap: Sta pa tako Suša kot KBK butične izvedbe v primerjavi z Radenci...
vabljeni torej na KBK... :laola

:arrow: Se strinjam, zelo fajn tekma v prijetnem domačem vzdušju...splača se prijavit!
:arrow: Leta 2010 sem bil na obeh, dopoldne v Kopačnici in na Blegošu, popoldne pa sem se vlačil po trasi zaliloškega teka. Seveda ne edini na obeh, je pa nekaterim šlo bistveno bolje.
:arrow: Hja, letos se vse skupaj spet časovno pokriva s srci...in če sem zadnjič na blogu pisal o (pre)veliki izbiri ter za primere navajal superge in vzmetnice to prav tako zanesljivo velja za tekaške prireditve. Pa se odloči pravilno... :roll:

LP, vencelj
Dvajset predprijavljenih... :clap: :clap: :clap: kaže tako, da je razlika med predprijavo in prijavo na dan štarta premajhna in se bo glavnina prijavila kar na dan tekme.... je pa še štiriindvajset dni do štarta, tako da... :D :lol: :) :P :wink:... kar korajžno... :clap: :clap:
Saj plačam lahko tam ali kaj? Letos sem nekam vraževerna in čakam do zadnjega dne s plačili, ker me moje zdravje preveč rado heca in se do zadnjega momenta odloča, a me bo zložilo ali ne... Love is in the air :oops: , sem hotela rečt, alergije so v zraku :shock:
Loni napisal/-a:Saj plačam lahko tam ali kaj?

zamišljeno je ,da se po deset E plača prej... dvanajst bo pa na dan tekme. In najbrž bo marsikdo raje dal dva več, kot pa da ima še skrbi z predplačilom... smo pa ta način vpeljali na novo , zato tudi majhna razlika v štartnini.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA