Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mitoc
mac napisal/-a:Ma itak da me gifta v takem vremenu, oblačnost - to je zame najslabše - me vse zateguje in boli tam kjer so pač majhne poškodbice. Ko sva se srečala sem laufau lih prvič 1000 m hitrejšega teka. Ko sem končal pri četrtem je ble vse 4 krat boljše.

Ma tebe pa verjamem da te gifta še bolj, ker ti pomoje laufaš tak tempo kot jaz intervale cel trening. Te ni blo nič na prvih tekmah? Kaj je blo kaj :drink zadnje cajte?

Neč ni z mano, ne za :drink, ne za laufat. Neki se martram, ma...Tku, da najbulš de sm doma in grem vsake tolko en krog mimo odpada :? Prou za na odpad :lol:
Uporabniški avatar
 mac
Ma dober si, to je sam tvoja kriza (tekaških) srednjih let. Sej tud jst nisem kdo ve kaj. U pondeljek bo borba do Kapelce :roll: . Upam da bom vsaj z dnevno formo zadovoljen
Uporabniški avatar
 thinkblue
V dežju na travnatem igrišču naredil nekaj dobrih intervalov (in to na "ribji" pogon), na koncu pa še par kilometrov bosonogega teka. Fantastično.
:D :D :D

PS: Če že postimo želodec lahko še noge in to tako, da sezujemo copate ;)
Uporabniški avatar
 jedrnat
Danes pretekel 12,5 km v počasnem užitkarskem tempu. Brez dežja, med vevericami, racami,...v gozdu.
Uporabniški avatar
 skitnica
Ker sem verjel vremenski napovedi, nisem zjutraj vstal pravi čas, da bi opravil trening pred dežjem. Zato sem moral počakati do večera, da se je vreme zopet stabiliziralo in sem opravil trening po planu. Naredil sem 23 km.
Uporabniški avatar
 Miroslav
skitnica napisal/-a:Ker sem verjel vremenski napovedi, nisem zjutraj vstal pravi čas, da bi opravil trening pred dežjem. Zato sem moral počakati do večera, da se je vreme zopet stabiliziralo in sem opravil trening po planu. Naredil sem 23 km.

Skitnica!

Tebe pa res občudujem!
Takšna kilometrina.
Upam, da te bodo noge držale!
Pa vso srečo!
Za kaj pa treniraš?

Lep pozdrav

Mišo
Uporabniški avatar
 jedrnat
Danes zjutraj pred dežjem....težki intervali na stadionu. Skupno 13km.
 RAJZL
Danes sem se udeležil 1. Velikonočnega Selmar teka. Organizacija, vzdušje, vreme in navsezadnje tudi dosežen čas s povprečjem pod 4´km so bili odlični. Najbolj pa sem vesel, ker se mi je v cilju oz. nekaj 100m prej na števcu obrnila prva tisočica za letos. Upam, da bom v tem tempu brez poškodb nadaljeval tudi naprej.

LP Zlatko - RAJZL
Uporabniški avatar
 skitnica
Miroslav napisal/-a:
skitnica napisal/-a:Ker sem verjel vremenski napovedi, nisem zjutraj vstal pravi čas, da bi opravil trening pred dežjem. Zato sem moral počakati do večera, da se je vreme zopet stabiliziralo in sem opravil trening po planu. Naredil sem 23 km.

Skitnica!

Tebe pa res občudujem!
Takšna kilometrina.
Upam, da te bodo noge držale!
Pa vso srečo!
Za kaj pa treniraš?

Lep pozdrav

Mišo

To so priprave za maraton v Radencah.
  • 1
  • 59
  • 60