prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Če sem prav preštel se nas je tokrat zbralo 15 K-Rožnikov in K-Rožnikaric in štirje štironožci, po uspešno pretečeni Čazmi pa je prišel na pohodniški K-Rožnik še Alenovski s svojo deklino. :D :D

Drugače pa je seveda spet letelo, čeprav sem začel na sredini že kar pošteno zaostajati za Sukarjem, saj so bila stegna trda kot kamen-kost... :lol: :lol: ...ampak me je vseeno "gentelmansko" počakal in odvlekel naprej tako, da sva skupaj prihitela v cilj... :D :D Tudi Jožko in Scooby nista kaj dosti zaostala... :D

Pajo, kako si pa to lahko zgrešil... :shock: :lol: :lol: :lol:

In še analiza:
Slika
Po dolgem času je bilo res prav fajn priti pogledat na Rožnik. :D

V začetku je še kazalo, da bova lahko sledila Aviju in Sukarju ampak se je že po parih km pokazalo drugače. Enostavno ni šlo. Še posebej dolgi in strmi so bili klanci. :lol: Verjetno da zaradi trdih nog še od Škofjeloškega trekinga. :wink: No ampak danes je že bolje. K-Rožnik je tapravo zdravilo za musklfibr. :--
Ojla,

Midva z Lili sva že včeraj odtekla en K rožnik - na žalost nama nikakor ne znese da bi v terminu uradnega K rožnika našala čas... :--(

PS Drugače pa pridno tečeva po Rožniku, ker je to odlična priprava na trojke... :clap:
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA