Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Prijeten tek in prelepo druženje na Selmarjevem teku.Ker sem še kar na razgibavanju,sem v ogenj poslal sina in hčer......ne,nisem jih poslal....presenečen na polno....sama sta mi povedala,da gresta...res sem zadovoljen...če bo to ostalo,je moje pričakovanje izpolnjeno....toooooooooooooo,full sem vesel. :D :D Imejte se lepo!! :D :D :D ALONSO
Uf, to pa je bila speedy tekma.

Zmagovalec med moškimi povprečni tempo 3:16 min./km. Bravo sosed Andrej :clap: (Francozi te bodo s to formo še bolj veseli).

Zmagovalka med ženskami povprečni tempo 3:33 min./km.

Prvih 54 moških povprečni tempo pod 4 min./km.

Čestitke vsem, dobri ste.

PS: Obivankenobi, pravilno sem se odločil, da nisem šel. :D
tabonir napisal/-a::clap: Dobro organizirana tekma :clap: !
Vsa zadeva je potekala zelo hitro, gladko in na visokem nivoju!
V cilju sem pogrešal le navadno vodo ali čaj, energetski napitki mi niso ravno domači.
:clap: :clap: :clap:

Bravo Boris!!!
Tekma pa je res potekala zelo hitro, glede na valovitost proge me rezultati zelo presenečajo. Mogoče smo pa vsi letos dobro pripravljeni :lol: :lol: :lol:
Super je bilo
Meni je Garmin nameril 6,800 km - tako si lažje predstavljate natančen povprečen tempo.
Namesto, da bi porabili velikonočne dobrote, smo se dodatno najedli šunke, hrena in jajc :D
Eni so res dobro natrenirali :juhuhu:
Vsem ČESTITKE
Res je bilo fino. Edino temperatura bi lahko bile za stopinjo višja. Na začetku se je zaradi ovinkov in ozke ceste malo zagužvalo, po mostu pa je že bilo bolje.
Tudi meni je Garmin pokazal manj kot 7 km, tako da bo že nekaj na tem. :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA