Moderatorji: Nataša, Barb

Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Ker imam rad prave žure. Pridem tudi jaz. Zagotovo bo AKCIJA. :D
Komaj čakam, da vas spoznam in, da ga zažuramo skupaj.
 Zarja
Pridem na piknik v Logarsko, se že veselim.

Zarja
Uporabniški avatar
 pegaz
pia napisal/-a:Čez Kranjskega Raka se seveda vozimo tudi pozimi. Pluženo, ni posipano. Bova šla takrat v izvidnico, da se ne boste preveč dričal :roll: ....

Pia, te držim za besedo! ;)
No, izvedel sem, da mamo službeno zabavo tisti petek, in to pri Kranju. Tako da bom ponoči pujsal v Logarsko. Ma kdo kakšen nasvet, kje gre ta pot do piknika?

Hvala vnaprej,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Barb
Ker se bliža dan D, vas prosim,če lahko preverite,ali ste se prijavili(kjer koli na teh 8 straneh teme).
V kolikor se še niste to naredite čimprej.
Oziroma,če si je kdo premislil naj to tudi sporoči.

Hvala
Uporabniški avatar
 GaGa
jaz pridem samo za eno noč... iz sobote na nedeljo!
Uporabniški avatar
 Pjotr
Ojla!

Jst tud pridem. Za cel vikend :)

LP Pjotr
 Ninocka
Jaz bi se pridruzila za en dan (najraje ko bodo predavanja) in morda noč, a bi rabila prevoz (in odvoz) LJ-Logarska (isto nazaj)...
Planira kdo taksno turco?
Uporabniški avatar
 pegaz
Ninočka, jaz pridem v petek ponoči preko Kranja. Vračam se v Ljubljano v nedeljo popoldne. Lahko greš z mano v eno ali v obe smeri!
LL, Pegaz :)
 Ninocka
Hvala Pegaz za ponudbo! Sporocim kmalu.
Uporabniški avatar
 tini
Najavljujem svojo udelezbo - samo sele od sobotnega popoldneva/vecera dalje.

lptini
Uporabniški avatar
 Staša
Jaz se tudi prijavljam, pa Simon tudi, kar za celotno obdobje in že komaj čakava, da bomo mal kuhanga vinčka pil... :)

... treniramo in vadimo...! ;)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Še enkrat potrjujem svojo prijavo za Logarsko dolinco :lol: 8) .
Da se slučajno ne bi znašel med "izbrisanimi grrrrrrrrrrrrrrrgrrrrr :twisted: :twisted: :evil: _"
Ker bomo Logarsko dolino enostovno okupirali, kot v drugi svetovni.
Ma dijo mijo cela bo naša od začetka do konca.
Ma kaj hoces povsod bo pisalo "Tekaški forum, Tekaški forum, Tekaški forum".Če bo koga hotel ustaviti nazajgrede von policaj.Samo recite "Tekaški forum" pa vam povem, da ne bo problema z nobeno stvarjo.
Kaj ko bi mi zrihtali kaj Benčinovega rujnega eliksirja naše in vaše mladosti.Vzamemo en sodček od prilike 200 do 300 litrčkov.Dobimo kaj skonto, ker bo vse za pront......Večjo količino bi popili več popusta bi dobili.Sam pol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bi pa imeli vsi blue lips.Krščenduš no ja ta cifra je zagotovo prevelika.
Ker benčinova kapljica ti da .krilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wink: :wink:.
Če bo kdo šel tja dol v Benčinov konec bi bilo dobro da bi se spomnil na ta dogodek.Tako bi imeli Novo leto že dva tedna pred uradnim novim letom.In za novo leto bi lepo samo počivali v postelji. 8) 8) 8) .
ČAO!
Uporabniški avatar
 mihaperme
Jest tud pridem šele v soboto, ker mam v 18.12 še en kolovij (statistika :( )

LP
 Nataša
Staša napisal/-a:Jaz se tudi prijavljam, pa Simon tudi, kar za celotno obdobje in že komaj čakava, da bomo mal kuhanga vinčka pil... :)

... treniramo in vadimo...! ;)

Staša, jest bom pa brez mojga Simona :cry: :cry: :cry:
ps. sovražm papriko :evil: :wink:
Uporabniški avatar
 Mathew
Se še jest prjavljam. Ker tole zna bit zanimiv...
Pozdravček :P
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA